Arxiu del blog

dimarts, 29 d’abril de 2008

...Què va dir Zapatero?...//...què ha escrit Herrera?...


Respecte al decret sobre l’aigua que es discuteix el proper dimarts al Congrés des d’ICV posarem algunes condicions. Que la solució sigui temporal, excepcional. Que quan plogui o la dessalinitzadora es posi en marxa s’interrompi el suministre. Que es garanteixi la discontinuïtat de l’obra així com la seva reversibilitat. Dit d’una altra manera, que un cop haguem sortit de la situació d’excepcionalitat s’interrompi o es segelli l’obra, garantint que no s’utilitzarà. Que la titularitat de l’obra sigui pública i que la gestioni la Generalitat. I que per últim, l’aigua que es detregui del riu sigui una aigua que es compri o no es gasti riu amunt, garantint així el mateix cabal ecològic.

Joan Herrera

===
OBRO UN PETIT PERIODE DE REFLEXIÓ QUE ESTÀ RELACIONAT AMB L'ENCAPÇALAMENT D'AQUEST BLOC, I QUE HA TINGUT COM A COLOFÓ LA VOTACIÓ D'AVUI AL CONGRÉS DE DIPUTATS. NO COINCIDEIXO NI AMB EL SENTIT DEL VOT NI AMB ELS ARGUMENTS DEL DIPUTAT JOAN HERRERA. TAMPOC COMPARTEIXO NI LA POLÍTICA NI LA PREPOTÈNCIA DEL CONSELLER FRANCESC BALTASAR. EM PREGUNTO COM ELL, QUÈ HI FAIG JO A ICV?

EN L'ALTRE FIDEL DE LA BALANÇA HI TINC PART DE LA MEVA IDEOLOGIA QUE COINCIDEIX ANB LA NOVA CULTURA DE L'AIGUA. COINCIDEIXO TAMBÉ AMB LES POLÍTIQUES NO TRANSVASSISTES. TAMBÉ COINCIDEIXO AMB EL RECENT CAP DE LLISTA INDEPENDENT PER TARRAGONA D'ICV, LLUÍS SUÑÉ, PERÒ ELL NO ÉS D'ICV. CREC FERMAMENT EN EL MUNICIPALISME I EN LA VEU DELS TERRITORIS. EL MEU PARTIT ÉS L'ALTERNATIVA BAIX GAIÀ, ADHERIDA A L'ENTESA PEL PROGRÉS MUNICIPAL.

CREC QUE MÉS QUE PERDRE ELS PAPERS, ICV TÉ ELS PAPERS MULLATS, I LA VOTACIÓ D'AVUI HA ESTAT LA GOTA QUE HA FET VESSAR-LOS.

NO EM SABRÀ GENS GREU PRENDRE AQUESTA DECISIÓ, NO EM SABRÀ GREU SER FIDEL AL PRINCIPIS DELS MEUS I SER SOLIDARI AMB ELS DEL MEU TERRITORI.

PER A MI ICV COMENÇA A SER EL PASSAT.

Francesc Mercadé