Arxiu del blog

dissabte, 12 d’abril del 2008

L'exalcalde de Tarragona "resa perquè no plogui" i així s'abordi definitivament el problema de l'aigua "en aquest puto país"


El portaveu de ICV-EUiA al Parlament, Jaume Bosch, ha reclamat avui a CIU una desautorizació del seu diputat i exalcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal, per "menysprear" Catalunya en titllar-la de "puto país" en unes declaracions públiques sobre la sequera

El diputat de CiU i exalcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal, va dir ahir que "resava perquè no plogués". En roda de premsa sobre la sequera, va advertir que si plou "Zapatero dirà que ja està arreglat i ja estarà". "A veure si som capaços de solucionar el tema perquè dóna l'estranya sensació que en aquest puto país han de passar coses molt greus perquè els problemes se solucionin", va afegir.

Per a l'exalcalde de Tarragona, el problema de l'aigua ha acabat convertint-se en "un gran circ" i una "broma de país".

ICV reclama que se'l desautoritzi
El portaveu d'ICV-EUiA al Parlament, Jaume Bosch, ha reclamat avui a CIU una desautorització de Nadal per "menysprear" Catalunya en titllar-la de "puto país".

Bosch ha instat la federació nacionalista a plantejar-se "si un diputat que menysprea el país i desitja que els ciutadans i els agricultors pateixin restriccions d'aigua pot continuar sent diputat".

Bosch creu constatades en aquestes paraules la voluntat de CIU d"utilitzar la sequera per a atacar al govern de la Generalitat". "Per això desitgen que no plogui i estan entossudits a proposar el transvasament del Roine, que no és cap solució als problemes actuals", ha conclòs.

Font: AVUI