Arxiu del blog

dimecres, 30 d’abril del 2008

Per ICV, el 2008 té (o tenia) tres grans objectius:


En Jordi Guillot, apuntava el gener d'enguany els objectius d'ICV pel 2008:

El primer; la campanya de les eleccions generals del proper 9 de març. Afrontem la campanya de les generals amb l’ambició de ser determinants en les noves majories que es conformin a nivell de l’estat. És indubtable que Rodriguez Zapatero tindrà la majoria minoritària, i la qüestió a resoldre és amb qui pactarà: amb CiU o amb IU-ICV. La nostra força serà determinant per inclinar el futur govern cap a posicions d’esquerres i ecologistes.

Un segon objectiu és concretar la nostra fulla de ruta pel segon tram de la legislatura catalana. En aquest mandat, hem agafat moltes i importants responsabilitats en el govern, la qual cosa ens obliga a la màxima jerarquització dels objectius i a unes politiques de comunicació adients.

I el tercer objectiu és la 9ª assemblea Nacional d’ICV. Ens toca fer l’assemblea enguany, però no volem que sigui un congrés de tràmit. Volem obrir un procés ampli i participatiu que ens permeti reelaborar el manifest ecosocialista. Volem actualitzar el nostre programa per el segle 21.

Font: Bloc de'n Jordi Guillot

Nota de Francesc Mercadé: El primer no sembla assolit. El segon sembla dictat per Francesc Baltasar, molts seguirem les seves indicacions. I del tercer em sembla que la reunió aquesta la poden fer a casa seva senyor Guillot, no els delegats, més aviat tots els adherits a ICV. I potser encara sobrarà espai.