Arxiu del blog

dimarts, 22 d’abril del 2008

ICV-Tarragona atribueix a Baltasar la crisi interna


El cap de llista per Tarragona a les passades eleccions generals, Lluís Suñé, s'ha sumat a les crítiques de la federació de l'Ebre contra el conseller Francesc Baltasar. En un article al seu blog, el regidor de Torredembarra l'acusa de "ser el principal responsable que s'acusi ICV de ser l'eco dels socialistes", en donar "suport incondicional" al transvasament de l'Ebre. Suñé troba coherent la reacció de l'assemblea ebrenca perquè "està complicant l'existència del partit en alguns territoris".
El que va ser candidat al Congrés considera que "convidar a marxar de l'organització qui discrepi és donar la consigna definitiva a destruir el projecte polític d'ICV". Després de solidaritzar-se i animar el nucli de l'Ebre a seguir lluitant, Suñé demana "responsabilitat" per evitar que "el proper transvasament" sigui el de vots d'ICV cap a altres partits.

Notícia publicada al diari AVUI, pàgina 7. Dimarts, 22 d'abril del 2008 per: XAVI TEDÓ

1 comentari:

rafael ha dit...

Mi comentario hoy, sera diferente; En la fotografia de nuestro Luis, se aprecia un tio lleno de vida e ilusion....La foto del Sr. Baltasar, aparece como lo mas parecicido a un enterrador. besitos