Arxiu del blog

divendres, 18 d’abril del 2008

Baltasar insta la direcció d'ICV a l'Ebre a marxar del partit


El conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, ha convidat la direcció d'ICV a les Terres de l'Ebre a abandonar el partit si no està d'acord amb la tasca que duu a terme el partit a la Generalitat amb la gestió del problema de la sequera. Els dirigents de Terres de l'Ebre van dir que abandonarien el partit, si es feia el transvasament de l'Ebre a Barcelona, i van demanar la dimissió de Baltasar. Baltasar ha dit que tothom al partit tenia el dret de discrepar, però que si algú no estava còmode amb les decisions que prenia el partit tenia la porta oberta per marxar. VilaWeb s'ha posat en contacte amb la direcció d'ICV a Terres de l'Ebre, que, de moment, no s'ha volgut pronunciar sobre les declaracions de Baltasar. El president d'ICV a Terres de l'Ebre, Jaume Forcadell, va criticar ahir que Baltasar hagués acceptat el transvasament de l'Ebre a Barcelona, que s'oposa a la nova política de l'aigua que defensa el partit; va acusar el conseller i l'estat de menystenir el territori, perquè cap representant no l'havia visitat durant la crisi; i va manifestar que la imposició del govern espanyol posava en dubte la capacitat d'autogovern de Catalunya. Mesa nacional de la sequera D'una altra banda, el parlament ha aprovat, amb els vots del PSC, ERC i ICV, una moció que refusa el transvasament permanent d'aigua entre les conques del Consorci d'Aigües de Tarragona i del Ter-Llobregat. Els partits del govern també han tirat endavant la creació de la mesa nacional de la sequera, una decisió que CiU ha criticat perquè considera que no té sentit crear-la ara que ja s'han pres totes les decisions. En aquests moments, Baltasar compareix a la seu de l'ACA per explicar l'evolució de la crisi de la sequera.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, les formes d’en Baltasar són reprovables però un membre d'una organització MAI dona arguments a organitzacions d'altre caire ideològic perquè humiliïn a un del seus. Ha estat vergonyós llegir com Espadaler utilitzava el comunicat de premsa difós minuts abans demana’n la dimissió del teu company en el moment que es votava la seva reprovació. Amb aquets amics ningú necessita enemics. A banda, si es considera que un membre de la teva organització ho fa malament existeixen canals per exposar-ho i no les rodes de premsa i si aquets 'canals' no existeixen ens hem equivocat d'organització.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

no fotis, anònim, només faltava que els de l'EBRE callin davant del tracte que els dóna Baltasar.
O sigui que hem de callar quan s'actua malament per no dónar arguments a l'adversari? no m'ho puc creure. Això es trasparència, nova manera de fer política, participació ?
No només ha de dimitir, ha de ser desautoritzat per la direcció i dir-li que els companys de l'Ebre no són "...aquesta gent..." (així els tracta Baltasar).
Només faltava que ens tallessim per el que puguin dir els altres.
BaltaSAR ha passat del limit.