Arxiu del blog

dilluns, 9 de juliol del 2007

STOP MUNTANYANS II MANIFESTACIÓ

Com segurament ja estareu informats vivim per diversos motius un moment important en la lluita contra Muntanyans II. Per una banda hi ha una moció pendent d'ésser votada el proper ple del ajuntament la qual demana la suspensió cautelar de Muntanyans II. Per l'altre n'hi ha una altre pendent d'ésser aprovada al parlament de Catalunya a Barcelona la qual demana la inclusió en el PEIN de Muntanyans.

L'aprovació d'aquestes mocions, les quals no està clar que siguin aprovades degut a interessos que tampoc acaben d'estar clars, sería un avenç importantíssim en la lluita contra la urbanització al Pla Parcial Muntanyans II. Per aquest motiu ens trobem en un moment idoni en el qual és molt important i necessàri la presència de la població al carrer per demanar un cop més i presionar a la classe política per a que facin passos ferms i valents en la preservació de Muntanyans. També instem al present lector a aconseguir enganxines que serviràn per finançar la mateixa campanya.

Acabar fent el comentari que aquesta és una iniciativa d'un front comú fet per moltes entitats del poble de manera que no hi hauràn colors de partits polítics per enmig i es tractarà simplement de visualitzar la oposició real que hi ha a la vila de Torredembarra contra aquesta urbanització aprovada en circumstàncies de molt dubtosa legalitat.

EL DIA DILLUNS 16 A LES 18:00H TOTHOM A LA CASA DEL CARME DEL PASSEIG MARÍTIM (PATRONAT DE TURISME). DIFONGUEM-HO TANT COM PUGUEM, PASSEM-HO A TOTS ELS NOSTRES CONTACTES, PENJEM-HO A BLOGSPOTS I FOTOLOGS.

SI EL PRESENT ÉS LLUITA: MUNTANYANS II ES POT ATURAR!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Mercadé: Amb els anys que vostè fa que es dedica a la política, encara no sap que les llicències d'urbanització les dóna el Departament de Política Terrotorial i no l'Ajuntament?
Convoqui la manifestació al davant de la Conselleria a Barcelona i deixi tranquil a l'Alcalde home! No veu que ens està confonent a tots?

Anònim ha dit...

El permis d'urbanització el tenen des del mateix moment de l'aixecament de l'anterior suspensió, que es va produïr a la Comissió Territorial d'Urbanisme de Tarragona.
Això però no vol dir que nosaltres no tinguem dubtes raonables sobre la legalitat d'aquesta decisió.
La manifestació la convoquen un Front Comú de persones i entitats.
La manifestació discorrerà entre La Casona del Carme i Can Bofill, com pot apreciar ben lluny de la Torre del Castell on està amagat l'alcalde.
De confusió cap ni una, pel que veu.

Anònim ha dit...

PLENO DEL AGUA JUEVES 12 A LAS 13:

Esta es la nueva estrategia del nuevo equipo de gobierno ( mayoria PSC), cambiar la hora de los plenos, para la gente que trabajamos, ellos no se, no podamos asistir.

Estas nos las NUEVAS IDEAS del PSC para acercarse al pueblo, cambiar el horario de los plenos.

Muy bien Sr. Grangel

Anònim ha dit...

Primer de tot agraïr al Ciscu que ofereixi el seu blog per aquesta lluita.

Després dir al autor del primer post que no faci el panoli.
Cadascú té els seus motius per lluitar i adverteixo que d'aquí uns dies hi ha una moció que ERC i PSC volen votar en contra per fer una suspensió cautelar de les obres.

Només això ja és un motiu per sortir al carrer.