Arxiu del blog

dimecres, 4 de juliol del 2007

Nota oberta a ERC de Torredembarra:


Amics, he llegit el vostre escrit anomenat "LA POSICIÓ D'ESQUERRA", el teniu publicat a www.esquerra.cat/ torredembarra, la primera cosa que us he de dir és que comparteixo amb vosaltres l'anàlisi (molt superficial) que féu, però en el punt 2 dieu que hi ha una manca d'acord entre PSC i ABG. És cert, i la raó la coneixeu perque us l'hem explicada: volem proposar unes reformes en profunditat en determinades àrees en les que hi estàvem tots d'acord, com per exemple la d'urbanisme. Cal que el gestor (regidora o regidor) que porti les àrees a reformar, es cregui la reforma. Qui hauria de proposar noms de nous gestors és el mateix alcalde del PSOE, i entre els quatre partits consensuar, no tant sols aquests sinó els noms de totes les regidories. Vosaltres esteu a favor o en contra d'aquest punt?. Ho dic perque quan es tractava daixò en la reunió negociadora us vàreu aixecar i vau dir que això no anava amb vosaltres. Aquesta és la nostra i tota discrepància amb el PSOE, també és la vostra? El punt tres no l'entenc de debò. A no ser que les desavinences que parleu siguin per la intervenció de Ramon Ripoll en el procés negociador, que hi estaríem d'acord. La nostra relació sempre ha estat ètica i políticament carrecta amb tots els representants dels partits de la Corporació. No he vist mai cap desavinença, al marge és clar de les discussions habituals derivades de l'acció política normal. I ja dic per la resta del document celebro que coincidim, i que us mantingueu al marge del govern, mentre el PSC no resolgui les seves pròpies contradiccions.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

En el viaje a España te dio mucho el sol o que?
NO TE ENTERAS¡¡
Al final ES un gobierno vergonzante y en minoria de PSC+GIT+ ERC, con ayudas externas y contínuas del PP.

Anònim ha dit...

Necessitat de canvi a Esquerra ¡¡¡¡
Veient com han anat els resultats electorals alguna cosa falla a Esquerra .
No valoraré com han anat a nivell general més enllà de dir que l'estrategia d'ocupar amb un discurs social ha fracassat per el catalanisme de pluja fina i poc convincent que s'ha aplicat. Es hora de que tornem allà d'on som, a l'esquerra independentista, positiva, aglotinadora i que encara al ajunntament de l´Torre o sigue al
PSOE de Espanya sense por.
Pel que fa a Torredembarra, els resultats escènifiquen varies coses:
1r: La desdibuixada linia política d'Esquerra .
2n. El poc vot ideologicament d'Esquerra, que vota a nivell nacional i no a les muncipals.
3r: El desgast, ineficacia,pocs collons i poca connexió del cap de llista amb l'electorat.
4rt: Una mala gestió publicitaria de la poca feina feta al govern.
5é: El nul treball com a organització política durant els ultims anys.
Per tot això, Siscu cal un canvi, amb la gent que , amb sang nova amb un primer objectiu de dibuixar una linia política clara i identificable d'Esquerra . Una esquerra independentista i republicana que s'acosti a totes les entitats i veins, que participi de l'agenda social i cultural, que escolti de debo al seu electorat i sobretot a la seba assamblea no manipulada.
Per a poder fer això hem de comptar amb tothom, gent gran, jove, amics, simpatitzants, col•laboradors, votants i militants, però ha de ser un canvi que posi la gent , amb idees i projecte nous al capdavant d'Esquerra i que la faci tornar d'aquí quatre anys a l'ajuntament amb la força i la representació que es mereix Esquerra.
APUNTATI-AFILIAT, SISCU COMTEM AMB TU¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Vull fer dos aclariments. PRIMER: A aquest últim comentarista anònim amb ànim prosèlit, no sé si t'has llegit l'encapçalament del meu bloc, jo ja sóc d'esquerres, republicà i independentista i milito políticament en un partit que respón a aquests principis, l'Alternativa Baix Gaià - Entesa de Progrés Municipal. i SEGÓN: Una cosa és polemitzar sobre les causes i els efectes dels fenòmens polítics, i l'altra és fer la guerra per meu compte. A mí sempre em trobareu en la primera. El meu partit l'ABG-EPM de Torredembarra va donar per tancat el cicle de negociacions per entrar a formar part del govern municipal de Torredembarra, en la seva última assemblea, decisió que comparteixo i accepto. Una altra cosa tal com he dit és l'anàlisi i la polèmica, aquesta part està encara per encetar...

Anònim ha dit...

Sr. Mercadér tens que firmar la carta financiera i el full d´afiliassió sense firma no val.
e.r.c
Avui a la reunio al casal ens veiem .

Anònim ha dit...

Siscu o sento,els de erc com tenim que fer la pilota als sociatas de moment, a la reunio dels Muntanyans2 no podiem vindre,ja et dire cuan.
Per cert portat be, si no no te admitirem.