Arxiu del blog

dilluns, 23 de juliol del 2007

La política de la por a Torredembarra

El dimarts dia 24 de juliol a les 20 h, Torredembarra pot viure un moment històric. L'ABG ha presentat una moció on es demana la suspensió cautelar per a Muntanyans II, i el dimarts serà votada.
La reacció del PSC que governa a l'Ajuntament no s'ha fet esperar. Ha manifestat que, en cas que es guanyi la moció, no l'executarà, ja que per a ells és il·legal perquè no hi ha un informe tècnic municipal que ho avali. El dilluns els grups de l'oposició rebran aquest informe.
El senyor Jiménez té ben clar que, en cas que prosperi la moció, els portarà a tots als tribunals per aprovar mocions il·legals.
Com a veí de Torredembarra, estic completament indignat que el govern de l' Ajuntament es dediqui a sembrar la política de la por entre els membres de l'oposició i a mentir-los dient que no pot aturar les obres.
Quin interès té el PSC a MuntanyansII? Hi ha corrupció urbanística? Estem davant d'un cas a l'estil de Marbella?
Que té de legal un pla urbanístic que té projectat un canal de desguàs que durà tota l'aigua del torrent i la deixarà entollada prop de les 550 vivendes? Que té de legal un pla urbanístic a la vora de l'espai d'interès natural Muntanyans sense un informe d' impacte ambiental?

Carles Rico. Membre de la Plataforma Salvem els Muntanyans

Publicat avui a la Secció Cartes al Director del Diari de Tarragona - COSTA