Arxiu del blog

dimarts, 17 de juliol del 2007

Proposta urgent al plenari de del dijous 19


L'Alternativa Baix Gaià (ABG) ultimava ahir els detalls d'una moció que espera poder presentar de manera urgent al ple del pròxim dijous. El text de la proposta inclourà, com a principal punt, la petició, a l'equip de govern municipal, perquè procedeixi a la suspensió cautelar de les obres als terrenys del pla parcial.

El regidor de l'ABG, Lluís Suñé, va avançar que avui esperen poder consensuar el text de la moció amb «el màxim nombre de partits». El regidor va reconèixer que, a l'hora de tractar una aturada de les obres, que s'allargaria fins que es votés la proposta de resolució del Parlament de Catalunya, les institucions «tendeixen a passar-se la pilota», i demana al consistori que mogui fitxa, «encara que sigui sol·licitant la suspensió de forma oficial a la Generalitat».

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo només demano que parleu amb tots els partits i sigueu prou inteligents com per guanyar aquesta moció. Per cert, la podrieu penjar a internet.

Anònim ha dit...

No hi ha base per demanar al Jutgat una suspensió temporal d'obres. O sigui que serà sol·licitar-ho a Medi-Ambient, i estarem com abans.