Arxiu del blog

dimarts, 24 de juliol del 2007

ERC de Torredembarra argumenta la seva entrada a l'equip de govern 'per responsabilitat' i 'per servei al poble'

Avui al Diari de Tarragona COSTA
Esquerra de Torredembarra explica que han entrat a l'equip de govern de l'Ajuntament 'per responsabilitat' i 'per servei al poble'. El portaveu d'ERC, Gerard Ciuró, adverteix, però, que si no hi ha debat ni consens es posicionaran 'com creguin convenient'. ERC ha optat, 'després d'un període de reflexió, debat i presa de decisions' per arribar a un acord de govern amb el PSC i la GIT. Ciuró ha explicat que són conscients que és un govern en minoria i que per tant caldrà 'afinar' molt per tal d'arribar a acords que permetin tirar endavant els temes importants.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La millor manera per ERC perdi tots els regidors en les següents el.leccions es que governi amb el PSOE- PSC.
El govern que participarà ERC serà un govern a favor d'edificar Muntanyans II, concessions d'aigua molt dubtoses, urbanisme desenfrenat, polítiques socials e d'integració nul.les, i sobretot una manera de fer completament intransigent del PSOE.
Només espero que amb tots els mals que farà aquest pacte IRESPONSABLE durant un temps, que els vots d'ERC s'en vagin a uns altres partits.

Anònim ha dit...

sou una colla dinosents, els cales fan moure montanyes i de molt mes grosses n'han caigut .....
Servei al pople .ja ja ja
Responsabilitad.JA JA JA
Ens prenen per TONTOS¡¡¡
VERGONYA¡¡¡
MERCENARIS¡¡LLEPACULS¡¡

Anònim ha dit...

ERC entrant al govern no millora la situació del govern, ni la responsabilitat,ni el servei al pople, només millora la situació personal dels seus regidors i enpitjora la situació política d'ERC.