Arxiu del blog

dimarts, 4 de març del 2008

Tot a punt per a la jornada del 9-M, tot a punt per decidir!


El proper diumenge 9 de març se celebren eleccions generals a l'Estat espanyol. Com ja sabeu, el mateix diumenge, aprofitant el desplegament mediàtic que es produirà arreu del país en motiu dels comicis, la Plataforma Sobirania i Progrés i la Plataforma pel Dret de Decidir durem a terme una recollida de signatures emmarcada dins la campanya Decideixo decidir! que ambdues plataformes venim impulsant des de Sant Jordi de l'any passat. Així doncs, us convidem a tots i a totes a que, voteu el que voteu (o si no voteu) el 9-M, feu el petit esforç d'apropar-vos a la taula de voluntaris més propera per a deixar la vostra signatura en defensa del dret a decidir de la nostra nació, que s'hauria d'expressar en el traspàs a la Generalitat de les competències en matèria de referèndums. O fins i tot, si teniu temps i ànims per a fer-ho, us convidem a que col·laboreu com a voluntaris o voluntàries durant la jornada. Perquè la sobirania serà fruit de l'esforç tothom: el 9 de març, votis o no votis, signa i col·labora!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El 9 de març firma pel dret a decidir
Coincidint amb la data de les eleccions espanyoles, les Plataformes Pel Dret a Decidir i Sobirania i Progrés han volgut donar un impuls a la campanya “Decideixo Decidir”.
Aquesta campanya, que va començar per Sant Jordi de l’any passat té per objectiu recollir 500.000 signatures arreu dels Països Catalans per tal de demanar als Parlaments de Catalunya, País Valencià i de les Illes que reclamin el traspàs de la competència de convocatòria de referèndums.
De manera similar a quan es va fer la campanya sobre el Deute Extern, el diumenge 9 de març, jornada electoral, s’instal•laran una taules de recollida de signatures als carrers de molts municipis catalans.
A Torredembarra, volem instal•lar una taula a la plaça de la Font, que funcionara de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda, en torns de voluntaris, d’un mínim de 2 persones per taula.
Siscu si estigueses interesat a participar posat en contacte amb el presi de ERC,o be de CDC,per combinar horaris.
Graçies.

Francesc Mercadé ha dit...

Hi estic interessat, per això ho publico, per això soc membre de les dues plataformes ressenyades. Em passaré per algunes de les diferents meses del Baix Gaià. Gràcies pel teu interés, anònim.

Anònim ha dit...

Si no em trobes a l'oficina electoral ... i no em trobes pas enlloc, ... uouououo,

vine a la taula "Decideixo Decidir" ... jo estaré fent campanya allà.

Jo estaré fent campanya allàaaa, jo estaré fent campanya allàaaa.

Vine a la taula "Decideixo Decidir" ... tu em trobaràs allà.