Arxiu del blog

dissabte, 8 de març del 2008

Sense temps per pair el balanç


A la foto, Lluís Suñé amb els seus assessors de l'Alternativa Baix Gaià a Torredembarra:


La campanya al Camp i l'Ebre, marcada pels retrets entorn de les infraestructures i l'horitzó del creixement territorial i pel retorn del transvasament a la taula de debat, també es va acabar ahir precipitadament per l'atemptat

...Suñé (ICV-EUiA), després de reivindicar més places públiques d'escola bressol en lloc de xecs per nadó, va afirmar que només el creixement de la seva coalició «garanteix polítiques d'esquerres», perquè «als socialistes no se'ls pot deixar sols». Jané (CiU) també va poder encara reunir-se amb el secretari general de CCOO a Tarragona, Jaume Pros, recordar que al febrer van apuntar-se a l'atur 28 persones al dia a la demarcació i avisar que els pròxims mesos no seran fàcils, especialment en el sector de la construcció. Socialistes i populars van fer la seva al matí, i a la tarda tots els partits van suspendre els actes programats, fins i tot un debat a Catalunya Ràdio, arran de l'atemptat d'ETA.

Un punt final indigne d'una campanya prou neta a la demarcació que ha estat marcada pel debat al voltant de les necessitats en infraestructures i diversificació econòmica i energètica del territori i pel retorn del transvasament com a eix de debat. Les úniques sortides de to han estat unes manifestacions del president provincial de Noves Generacions contra el cap de llista ecosocialista i un intent de boicot del míting del PP a Reus. La resta, batalla legítima que deixa servida la pugna pel sisè diputat, previsiblement entre el PSC i CiU però amb la resta a l'aguait.

EL PUNT - Ò.M.J.. Tarragona - dissabte, 8 de març de 2008