Arxiu del blog

dimarts, 18 de març de 2008

Quatre propostes per a després del 9M


1) Cal abandonar la baralla estèril. Dins els partits, entre els partits i fora dels partits. No porta enlloc. I, si pot ser, cal més unitat.

2) El dret de decidir sense subordinació exterior, ni organitzativa ni política, és el terreny d'encontre dels uns i dels altres.

3) Cal sumar noves cares a les direccions actuals i fer-les créixer com a símbol del canvi. Sense renunciar a ningú, però sense que ningú faça de tap tampoc.

4) Anar al darrere del PSOE competint per ser-ne l'aliat predilecte, és una garantia de fracàs. Que facen allò que vulguen.

No dic que siga fàcil; no ho és. Ni que siga l'única solució perquè els votants catalanistes recuperem l'autoestima perduda i ens proposem objectius més ambiciosos. Són, simplement, quatre propostes que em semblen lògiques i senzilles d'entendre per a eixir de l'atzucac en què ens trobem ara mateix. Molts no ens sentim reflectits en els resultats de diumenge; però sense alternatives engrescadores a curt terme, les coses seran molt pitjors. I que això no passe és responsabilitat de tots. Dels de dins dels partits i dels de fora. Ara no és el moment de deixar sols els polítics.

Hi ha ningú que en vulga parlar?

Vicent Partal, periodista i director de Vilaweb

13.03.2008 (Publicat a Vilaweb)

2 comentaris:

El fantasma del castillo ha dit...

¡Paremos al PP!; ¡Que viene la derechona!;¡Somos gentes de izquierdas!....Sois una colla de visionarios. Utilizais un lenguaje caduco y os a pasado factura.
El PSOE esta siendo el enemigo nº uno, de la clase trabajadora...Leyes a diestro y siniestro, que luego no cumplen. Ley de la vivienda; Violencia de genero; Ley de dependencia....La verdad de todo: Perdida de puestos de trabajo; Economia por los suelos; Inversion extrangera cero; Politica exterior, mas de lo mismo; No cumplen, ni una sola ayuda prometida...todo pura farsa y para colomo de colmos, se cargan nuestro nacionalismo. Mira Mercadé...he seguido la campaña de nuestro querido Luis, campaña de desgaste de suela de zapatos y digna de admiracion, pero desgraciadamente, politos URBAN como Luis, son engullidos por el sistema...tremendo esfuerzo en vano. La realidad es otra. No se puede nadar y guardar la ropa. Politicos como Llamazares, que han pasado muchos años viviendo de las migajas del PSOE, hay que echarlos a gorrazos; Todos de ERC, incluidos los representantes de nuestro pueblo...hay que echarlos a gorrazos. Sencillamente creo, que estais recogiendo lo sembrado. besitos

CARMEN MIRANDA ha dit...

CALLADITA ESTOY MAS GUAPA...