Arxiu del blog

diumenge, 23 de març del 2008

El reivindicat pas soterrat de l'N-340 a Torredembarra entra en funcionament


La Corporació Municipal de Torredembarra va visitar ahir al matí les noves infraestructures de la ciutat. Es tracta d'un pas per a vianants per sota la carretera N-340 i una nova passera de fusta que dóna accés des del pas soterrani de la via del tren de la zona sud de Marítima Residencial fins a la platja.

L'alcalde de la ciutat costera, Manuel Jiménez, va fer una «valoració positiva d'aquest acte d'inauguració» i va explicar: «Aquestes obres són la solució a una problemàtica molt important per als veïns de la zona, que havien reivindicat durant molt de temps una solució. En els últims set anys han mort set persones en travessar la nacional, i ara aquest pas és la solució que es necessitava.»

Pel que fa a la passera, Jiménez assenyalava que aquest element és una millora «sobretot per a les persones amb problemes de mobilitat».

Aprofitant aquesta inauguració, una desena de persones pertanyents a la plataforma Alternativa Baix Gaià, que lluita pel desenvolupament urbanístic de manera sostenible de la zona Muntanyans II, va organitzar una acció de protesta en contra del pla parcial actualment establert per la zona. «Aquesta zona està considerada com a zona humida pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i no s'hi haurien de construir els 550 habitatges projectats», va explicar el representant de la plataforma.

EL PUNT - EUSEBI SEDEÑO. Torredembarra - diumenge, 23 de març de 2008