Arxiu del blog

dilluns, 26 de maig del 2008

Guillot demana que es marqui un llindar per dur a terme minitransvasament de l'Ebre i si s' hi arriba es derogui la seva construcció


Barcelona.- El secretari general d'Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV), Jordi Guillot, ha assegurat aquest dilluns que des del seu partit es demanarà seguir tota una sèrie de mesures referents a la sequera a causa dels canvis que s'estan produint arran de les pluges. En primer lloc, ha afirmat que a mesura que continuï plovent caldrà una 'gestió progressiva' del decret català, seguidament demanaran al Govern que 'determini quins són els cabals' i les 'condicions per garantir totalment l'abastiment d'aigua' i, en tercer lloc, afirmar que en el moment en què s'arribés a aquests cabals i condicions de garantia demanaran la 'derogació del decret de l'Estat' amb 'totes les seves conseqüències'.

Font: ACN

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si tot el que portem acumulat no ha estat prou, els episodis darrers, paral·lels a les pluges que cauen sense parar els darrers dies, fan vessar, mai més ben dit, el got de la paciència i la decència.
Montilla, com a President, Carod i Saura, com a escolanets del President, i Baltasar, per la immensa inutilitat demostrada, han de dimitir de forma immediata.
Ja sabíem que entre tots -més els seus companys de govern, ep, que aquí no se salva ni mariasantíssima- no havien parat mai més d'unes electoralistes hores a pensar en l'aigua, el territori, el seu equilibri i el seu present-futur.
Però veure'ls governar quan és el territori qui es desborda -de sequera, d'aigua, de manca de planificació, d'agressions inacabables-, ens ha fet veure realment qui són i per a qui han treballat sempre: per a la gran concentració urbana amb visió de gran superfície comercial i per als sectors privats que no han de perdre mai la bondat del seu negoci.
Veure l'Hereu reclamant canonades per satisfer la indústria turística i el seu model consumista de ciutat, és tot un exemple de qui ens governa -o més aviat, de qui gestiona els interessos privats al territori catalunyès.
Veure ara a ERC i ICV justificant la canonada, ahir, demanant-ne la paralització, avui, mantenint-se en la corda de l'equilibri dels interessos a qualsevol preu, demà, és de vertadera pena.
ERC avui demana a Madrid -però no dèiem que el problema també és de manca de competències?- que aturi l'ordre que permet fer la canonada... Però, i al territori? I al Govern de la Generalitat de dalt? Senyories, no en teniu ni idea i, el que és pitjor, no teniu cap voluntat de servir el país.
La dimissió és l'única sortida que us queda. La catalanitat està en l'aigua, també, no ho oblidésseu.

Anònim ha dit...

aquest és el país de fer les lleis i no complir-les.

res de "marcar llindars", res de "lleis", es poden cambiar.

NO al transvassament! NO a cap obra!