Arxiu del blog

dimarts, 20 de maig del 2008

La direcció d'ICV de Terres de l'Ebre es dissol


Protesta per la decisió de la direcció de mantenir el transvasament de l'Ebre · Crearà la plataforma Coherència i Territori, per reclamar que s'aturi el projecte i fomentar la nova cultura de l'aigua.

La direcció d'ICV de Terres de l'Ebre ha anunciat que es dissol. En un comunicat, la Comissió Política Intercomarcal del partit diu que pren la decisió perquè està en desacord amb la direcció nacional en la gestió de la sequera, sobretot per haver impulsat la construcció del transvasament de l'Ebre a Barcelona. ICV de Terres de l'Ebre crearà una plataforma, anomenada Coherència i Territori, per reclamar que s'aturi el projecte, que es fomenti la nova cultura de l'aigua i per recuperar els principis de democràcia interna a Iniciativa.

'No volem marxar, sinó convèncer Iniciativa que s'ha equivocat', ha dit el fins ara president d'ICV de Terres de l'Ebre, Jaume Forcadell, en declaracions a VilaWeb. Forcadell ha explicat que havien pres la decisió fa una setmana, però que no ho havien anunciat aleshores, abans de la manifestació d'Amposta, perquè no se'ls pogués acusar d'oportunistes. Ha reconegut que dins del partit hi ha militants partidaris d'abandonar-lo. 'Hi ha opinions de tota mena, i no es pot descartar que hi hagi gent que vulgui abandonar el partit', ha dit Forcadell.

Font: VILAWEB - DIMARTS, 20/05/2008 - 19:31h