Arxiu del blog

dijous, 29 de maig del 2008

Declaren a l'Audiència Nacional per donar suport als nois que van cremar fotos del rei


Dos estudiants de l'institut d'Educació Secundària El Morell, ubicat en aquesta localitat del Tarragonès, van declarar el 26 de març passat davant l'Audiència Nacional per penjar un cartell al centre de suport als nois gironins que van cremar fotos del rei. Mentre els dos menors estan pendents del que dicti l'Audiència, a l'institut hi ha mala maror perquè el director del centre va proporcionar els noms dels alumnes que han declarat.

Segons ha sabut aquest dijous Catalunya Ràdio, els dos estudiants van penjar el cartell de suport després que l'institut ho autoritzés. Els pares d'un alumne, però, no els va agradar la idea i van presentar una denúncia davant la Guàrdia Civil contra els responsables del centre, que van haver de declarar.
L'alcalde d'El Morell, Pere Guinovart, considera lamentable que es donin aquestes situacions en un estat democràtic. Guinovart ha criticat tant l'actuació de l'institut com la del Departament d'Educació. Segons l'alcalde, la Conselleria va instar el director del centre a donar el nom dels dos menors que han declarat davant l'Audiència. Pere Guinovart confia que no se'ls imputi cap delicte i que torni la pau a El Morell.

Font: 3cat24 (imatge de l'entrada de l'institut El Morell)