Arxiu del blog

dijous, 15 de maig del 2008

Els membres d'ICV a Sant Carles de la Ràpita deixen el partit pel posicionament adoptat en la interconnexió de xarxes


Sant Carles de la Ràpita (Montsià).- Els membres de l'assemblea local d'Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV) a Sant Carles de la Ràpita ha decidit unànimement sortir del partit a causa del posicionament adoptat per l'executiva nacional del mateix davant el projecte d'interconnexió de xarxes. Els ecosocialistes rapitencs han manifestat que volen mantenir la 'coherència' en els seus plantejaments contraris a 'qualsevol tipus de transvasament o interconnexió de xarxes' i han criticat que no s'han sentit 'ni escoltats ni respectats' per la directiva del partit. Tot i així, els dos regidors d'ICV que formen part del consistori rapitenc seguiran en el seu càrrec municipal dins del grup de no adscrits.

Font: ACN 14.05.2008 ! 15.06h

3 comentaris:

Anònim ha dit...

O sigui, que amb la llei a la mà s'han convertit en trànsfugues. El proper pas: anar a les llistes del PSC, com el tal Sabaté. Al temps...

Anònim ha dit...

El cas te l'explico jo. Aquestes persones van presentar-se per IC-V, amb la nova cultura de l'aigua i van garantir la seva oposició als transvasaments. Els ciutadans que els varem votar volem que continuïn com a regidors. Qui ha canviat és IC-V, no ells.

Unknown ha dit...

Aquí els únics transfugues d'idees són Saures i Baltasars, que estan dilapidant l'herència del que ha anat confluint a IC, (la V ja ni la poso).

A la Ràpita dels Alfacs aquestes persones penso que han obrat amb coherència, cosa que no tothom és capaç de fer. I jo el primer.