Arxiu del blog

dimecres, 10 d’octubre del 2007

A la Comissió de Medi Ambient del Parlament CiU acaba de rebutjar les esmenes de protecció de Muntanyans II.




Amb sis vots a favor, una abstenció i DOTZE vots en contra, la proposta de resolució presentada per CiU sobre la protecció dels terrenys afectats pel Pla parcial Muntanyans II de Torredembarra ha estat rebutjada, a la Comissió de Medi Ambient del Parlament. A més CiU no ha acceptat les esmenes presentades per la majoria parlamentaria, que portaven a la protecció directa de més del 56% de l'espai, i l'estudi de terrenys addicionals que poguessin afegir-se. Daniel Pi s'ha compromés a portar com a Moció les seves esmenes per a que les torni a veure aquesta Comissió, i poder-les aprovar. Amb aquestes esmenes es perseguix protegir el màxim possible de l'espai. Adjunto les tres esmenes.
Primera conclusió: CiU com a motor de la urbanització, ha volgut aparèixer com a "salvadora" de l'espai. CiU rebutjant les esmenes no atura el procés d'urbanització. Serà la majoria parlamentaria de PSC, ERC i ICV, qui acabi donant forma a allò que la Plataforma Salvem els Muntanyans pretenia que liderés CiU. Si CiU hagués acceptat les esmenes tot seria diferent, ja tindriem alguna cosa conseguida, però no patiu queden més opcions. Escara no està tot perdut!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja pots dormir tranquil?

Anònim ha dit...

Siscu,que quiere decir,que se puede construir el 44½.
ABG,no queria salvar la totalidad .

Anònim ha dit...

ABG de avans mai hagues acceptat que ICV votes en contra de salvar la totalitat de els Muntanyans.
ni ells ni la gent d'ABG, inclos tu Siscu. Ara però tot es diferent bé no tant, quan es posen en politica tots acaben igual, molt defensar la terra i bla bla bla, però el més es a l'aiguera.
Es igual el partit les miseries i la merda suren.

Francesc Mercadé ha dit...

PRIMER
Clar que puc dormir, quina bestiesa, tú no dorms, doncs pren Dormidina.

SEGÓN
Vol dir que s'ha de fer el que sempre s'ha pogut fer, però que encara no s'havia fet, protegir el 56% de l'espai, i ho diu la majoria parlamentaria. ABG no ha dexat mai de voler protegir tot l'espai, de la mateixa forma que ha volgut sempre implicar l'Ajuntament en la solució del problema municipal.

TERCER
Votar a favor de la resolució tal i com estava redactada era trepitjar una pell de plàtan posada per CiU al Govern. Amb la resolució a la mà en quinze dies CiU podria exigir al Govern que es gratés la butxaca per pagar una malifeta impulsada per la mateixa CiU, una jugada rodona.

No es pot dir blat fins que és al sac i ben lligat. No crec que hi hagi res perdut. Al contrari es comencen ara a protegir parts del tot. Pretenent el tot o el res, pot obtenir-se fàcilment el res.

tafaner ha dit...

Siscu te se veu el plumero.
Tirar pilotes fora,ja en vas eprenent oi.

Francesc Mercadé ha dit...

Mira Tafaner, no sé qui ets, però m'ha agradat el te bloc, l'he afegit als de la meva collita, i quan tingui temps els ordenaré. Tú segur que em coneixes. Això se'n diu la síndrome del botiguer, ja que el comprador recorda al venedor, pero el venedor no recorda tots els compradors.
Mira, doncs, no t'entenc. Que vols dir que l'única organització política que s'ha oposat a un acte reglat rebutjant l'aprovació de Muntanyans II, és la responsable que ara s'edifiqui?. Ho he dit ara, ho he dit en el passat i ho seguiré dient en el futur, l'ABG s'oposa a Muntanyans II, i a Nova Torredembarra. Totes dues urbanitzacions impulsades pel PSC, ERC i CiU quan formàven un tripartit, i fins i tot abans. Hi va haver un moment que el 70% de tot aquest espai era Municipal. Aquell era el moment de protegir-lo, pregunta a CiU que tenia l'alcaldia, o a ERC que tenia Urbanisme i Medi Ambient o al PSC que tenia Hisenda. Desapareix l'informe de Madrid, es privatitza toata la zona i quan es vol aprovar definitivament apareix l'ABG,i vota en contra. De quin trons de plumero parles?

Anònim ha dit...

Ara esteu d'acord a que es construexi a Muntanyans II, quina barra.

A muntanyans II no si te que construir res de res, no defenseu que es una zona humida..... com quedem.

En quan als informes que ha desapartegut, suposo que del Ajuntament. Pero hi ha algu que te una copia.

Quan una cosa no interessa, es deixa corra i quan t'hi jugas el cadirot mes. oi¡¡¡¡¡¡

Salut,

Anònim ha dit...

Xisco que vas fumat o que?

Quin cinisme que gastes, ets un fals poses el que ha defensat la plataforma al teu gust ets un ...

Anònim ha dit...

Un consell als que escribiu en aquest blog publiqueu els vostres comentaris en els altres blogs perque con que es tant democratic el F. Mercade censura i no possa els comentaris que no li agraden.

Carles Rico ha dit...

Siscu,

si vols podem parlar de tot el passat que tu vulguis.
L'ABG també ha fet coses a favor de la construcció que no vull recordar.

Tots tenim clar que les errades són de tots, fins i tot legals.

Una bestiesa com Muntanyans II no és qüestió d'un colla d'ineptes polítics.

Igualment, no entenc perquè en aquest cony de poble abans de començar a parlar entre vosaltres primer us heu de recordar tot l'historial de malifetes. Així no arribarem enlloc !!!!.

Està clar que ICV s'ha trobat aquest pastís governant a la Generalitat i anteriorment a l'Ajuntament que per sort aquest any no heu entrat.

Millor que parlem del present de com aturar la salvatjada i no recordar el passat que tan t'agrada.

Potser ha estat un jugada lletja de CIU, però s'ha aconseguit que es parli de Muntanyans II al Parlament.

Potser servirà per a que ICV Generalitat, reticent a protegir l'espai, es bellugui una mica més i us fagi més cas.

Sincerament no hi crec massa amb les esmenes i és molt trist que les venguis que protegeixen el 56% del solar sabent que el real problema està en el 44% restant.

Potser si que obren un camí, tal com tu dius. De moment no ho veig.

I com veus incloure una partida pressupostaria de l'Ajuntament a adquirir o condicionar Muntanyans II?

Dels 35 Mil.lions previstos d'inversions en 4 anys potser algun es podria guardar a Muntanyans II.

Francesc Mercadé ha dit...

Nosaltres no hem estat mai a favor de que es construeixi a Muntanyans II, en canvi un membre extrañament beligerant de la Plataforma ho venia així, recordo perfectament al principi del CMST entre el 2001 i 2002 quan el Ramon insistia en el disseny de la zona verda a cedir per la promotora..., i ara ens ataca, féu-li entendre que no és interlocutor vàlid.
El que diu que no publico els comentaris, que el moqui la iaia, els modero, i els publico tots. Des que els modero només n'he censurat un, i raó és obvia, qualsevol s'avergonyiria de l'insult allí escrit. Considero que a l'amagar-se en l'anonimat l'antidemòcrata i censurador ets tú mateix.

Francesc Mercadé ha dit...

Carles

De què vols parlar, si amb la Plataforma ho hem intentat de debò, i no és possible, i tú ho saps. Parlar amb tú cap problema i amb qui vulguis, mira tenim Assemblea la setmana que vé, seràs sempre benvingut, a més tú ja ets un habitual a casa nostra.
Ja et vaig comentar ahir que les esmenes ja havíen estat entrades en forma de moció per l'esperable actitud rebutjadora de CiU, em sap greu que no hi creguis.
Crec sincerament que ara s'ha obert per primera vegada el camí més diàfan cap a protecció, però no puc parlar en nom de ningú més que de l'ABG.
Si et mires la meva última entrada, ja parlo de reservar diners per Munyanyans II, i si no cal podríem destinar-los al futur Consorci de l'EIN.