Arxiu del blog

dimarts, 23 d’octubre del 2007

Aquest comentari l'aniré escrivint de mica en mica. Sabeu perquè no ha convidat el Manolo al Lluís a anar a Madrid?


La confiança fa fàstic diem els catalans! Doncs per aquí van els trets. Don Manuel va pujar damunt la cadira cridant, el dia que va saber que el Lluís Suñé anava a Madrid. Hi va anar per encàrrec de l'ABG, i pagant-se les despeses de la seva butxaca. Tenia el deure de conèixer de primera mà els temes que tenia entre mans. De la mateixa forma que si cal anar a Barcelona, un es rasca la butxaca, i ara el rellotge, i si cal cercar informació, a la feina! No cal donar compte d'aquest tipus d'accions. O els socialistes ens informen de quan parlen amb els seus. O ERC quan recaba informació (en cas que ho faci), tampoc ens diu què fa o deixa de fer.

Tal com anava dient, la confiança que ens té Don Manolo ara, l'ha portat a la paranoia neuròtica de no convidar al Lluís, simplement perque el Lluís en el seu dia no va convidar a Don Manolo!

Trist, però cert.

No he acabat, però per ara ho deixo aquí, la bloconovel·la acaba de començar...

----

Pel que sembla ja van despertant-se del viatge a Madrid i surten en premsa els primers balbuceigs. Que NO aporten RES de nou al debat. Cosa que planteja quin és o ha estat l'objectiu real del viatge. Ja que no fas un pas d'aquesta envergadura si no tens clar que en treuras una, o alguna cosa positiva per a tú. Als Srs. Jiménez, Ciuró, Ardèvol i Masagué, el Sr, Fernández els hi dit el mateix poc més o menys que li va dir fa uns mesos a Lluís Suñé. La única diferència és que Suñé es va pagar el viatge de la seva butxaca, i l'EQUIP DE GOVERN, hi ha anat amb càrrec al pressupost municipal. El resultat..., confirmació del que ja sabíem per boca de Suñé. Me-ra-ve-llós!

fi de la segona part de la bloconovel·la, continuarà...

----

2 comentaris:

rafael ha dit...

Una rabieta de Don Manuel, no por no invitarle, si no, por no tener los votos de ABG, para sacar el rodillo socialista y hacer lo que le de la gana, se las prometia muy dulces y resulta que esta entre las cuerdas y espero que esto termine en un KO a largo plazo. besitos

Tertulià ha dit...

KO¡ja.