Arxiu del blog

dijous, 18 d’octubre del 2007

Ens volen fer callar!

El dia que van desplegar la pancarta al Ple de l'Ajuntament, jo també hi era, vaig sortir junt amb el Pepe i el Gerard, acompanyant els joves i el Lluís que per un moment va sortir del Ple. L'alcalde Jiménez acabava de dir: -No cal fer res, recolliu la pancarta i res mes. El personatge que féia de caporal, perdoneu però era teatrero de cuidado. Quan li va dir allò al Lluís, de -Serà según como respire!. Només li faltava estar davant d'un Saloon del Far West. Crec que pel què va fer, desobeint l'alcalde, i encarant-se al Lluís, hi haurien dades per processar-lo per desacatament. Segons com vagin les coses n'hauríem de parlar. Aquesta mena de personatges no són dignes de portar un uniforme que ha d'estar al servei de la ciutadania, en aquest cas només hi estava l'uniforme.

"No tant sols volen construïr a Muntanyans II, ara volen fer-nos callar la boca. La Policia Local ha denunciat als companys Sergi i Toni per la via penal, per desplegar una pancarta en un plenari. En Sergi, menor d'edat, la fiscalia ha arxivat el seu cas, però el cas d'en Toni ha tirat endavant. Espero que tots els que lluiteu per la dignitat del nostre territori us poseu al costat dels represaliats, i junts poder denunciar que l'Ajuntament de Torredembarra no tant sols no vol salvar Muntanyans II, a més ens vol fer callar!"
Extret del blog del Lluís Suñé (http://lluissunye.blogspot.com/)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

L'alcalde va dir als agents que no actuessin en la sala de plens per no fer un espectacle, però que "a baix, feu el que hagueu de fer".
I els policies així ho van fer...

Anònim ha dit...

On està tota la gent solidaria?
Quatre "mataos" a la concentració.

Anònim ha dit...

Ja hi tornem a ser!!!

Francesc Mercadé ha dit...

Quatre, són quatre i quaranta són quaranta. Les mentides a casa. En el moment de l'acte, hi havia una quarantena de persones escoltant. Si són poque o moltes, només la Història ho pot jutjar.