Arxiu del blog

dimarts, 9 d’octubre del 2007

El Parlament debatrà demà si finalment s'edifica a Muntanyans


He vist que en el bloc de confidències Torredembarra Confidèncial, en una recent entrada sobre el meu company a l'ABG, Lluís Suñé, em citen a mi pel meu renom. Totes les entrades són fetes com a anònims, per tant no dóno crèdit a ningú que s'escudi en l'anonimat. També he verificat que la majoria són còpies d'altres comentaris en altres blocs. Només dues coses, la primera, que no hem arribat encara a una majoria d'edat en temes polítics, tal i com pot llegir-se en aquells comentaris. Comprenc la ironia, i si m'apureu la crítica. Però no entenc ni la mala llet, ni els insults. Nosaltres ens hem decidit a fer política amb honestedat i donant la cara. Si hi han discrepàncies les discutirem, cap problema. Nosaltres pensem que darrera una discrepància, hi ha un punt de vista, i per tan un forma de pensar. La única guerra en la que ens veuran implicats és la de les idees. I l'altra cosa que vull aclarir d'una vegada i per totes és que el meu company Lluís Suñé i jo, compartim la mateixa lluita en el cas Muntanyans II, i no tant sols en aquest tema. Nosaltres com és a bastament conegut ens devem a l'Assemblea de l'Alternativa Baix Gaià, i és lògic que aportem dades o idees heterogenies en aquesta assemblea, però el que sí puc afirmar amb la rotunditat més contundent, és que quan prenem una decisió en assemblea aquella és la nostra decisió, pel damunt de la que teníem abans de la reunió. No actuar així ens portaria a la fàcil i ràpida fracció. Des d'aquí i per últim felicitar la molt bon moment que viu l'Alternativa Baix Gaià de Torredembarra, que és un exemple de creixement, unitat i de salut política.

La notícia que reprodueixo més amunt és de l'Aquí d'avui, i he de dir que al meu entendre reflecteix bastant bé la realitat del cas Muntanyans II, per tant felicitats Raquel S., i per extensió al Cap d'Edició de l'Aquí, l'amic Jordi Salvat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja sabem que el culpable ditrecte és el PSC, però sembla també que ICV i ERC s'estan tocant els nassos. No entenc per quin motiu no planten cara!

Francesc Mercadé ha dit...

Aquest plantejament també ens el fem des de l'ABG, i entenem una mica el mecanísme administratiu, però no el polític. La moció va ser presentada Per la Plataforma Salvem Els Muntanyans mitjançant CiU, al Parlament. Nosaltres la vam conèixer al ser registrada. La reticència típica de no votar una proposta de l'oposició, és el principal obstacle obtingut. Les esmenes presentades anàven en la direcció de transaaccionar i votar a favor. La llunyania la tenim en la vessant política, El PSC i la Conselleria de Política Territorial és qui atura primer, i desbloqueja després el Pla. Des d'ICV i la Conselleria de Medi Ambient no es disposa de recursos, i s'ha patit un canvi de titular nefast al nostre entendre pel tema Muntanyans. El Ministerio de Medio Ambiente semblava més proper a l'època de Salvador Milà que ara amb el Francesc Baltasar. El Lluís Suñé ha explicat tot el que s'ha fet per intentar fer veure el que nosaltres creiem dins l'imperi de la llei i del sentit comú. Demà veurem un nou capítol d'aquesta saga, però de ben segur que no serà l'últim. A l'Alternativa Baix Gaià de Torredembarra no perdrem ni l'esperança ni els estreps.

Tertulià ha dit...

Todo arde si le aplicas la chispa adecuada…..”
Montanyans,no s`edificara¨.
Moltes persones esperem aquest moment i segur que l’ambient serà més que impresionant, aquests moments s’han de viure!