Arxiu del blog

dilluns, 29 d’octubre del 2007

Al "Som-hi" d'octubre de 2007:



Sense intenció de ser rèplica:

Amic Masagué, no tinc amos, tinc companys, i nosaltres ens anomenem Alternativa Baix Gaià. Hauria de disculpar-me si realment jo hagués fet el que Vostè diu, però Vostè mateix cau en seu pròpi parany. Miri jo mateix estic defensant la NO construcció de Muntanyans II, des d'abans de l'existència del meu grup, des d'abans que Vostè mateix decidís ser candidat per CiU a Torredembarra, i per això entenc que el seu grup al Parlament rebutgés la important protecció que els oferia la majoria de govern. Vostès, com a partit han estat els impulsors d'aquesta urbanització. A no ser que Vostè renuncii a tot el que ha fet CiU a nivell local des de la seva fundació. Si Vostè mateix vol fer-me entendre que hi ha diferències entre la CiU actual a Torredembarra, i la CiU històrica. I que també hi ha diferències entre la CiU local i la CiU a nivell de Catalunya. Li admeto, però només si Vostè m'admet que hi ha una gran distància entre l'Alternativa Baix Gaià, i Iniciativa per Catalunya. Tot i que el meu amic Lluís Suñé sigui, com a independent. el cap de llista al Congrés per ICV a Tarragona. Quan vaig saber que en Felip Puig acceptava la proposta de la Plataforma Salvem Els Muntanyans, sabia el que passaria a la Comissió de Medi Ambient del Parlament uns mesos més tard. Vostè no? No s'imaginava què passaria quan una proposta de l'oposició entraria a votació? No cal ser un politòleg consumat per esbrinar un principi d'Arquímedes tant evident. Jo només he sortit al pas enlloc de fer-ho el Lluís, o és que cal que ho digui el Lluís per a sigui vàlid. Jo no he sentit dir a ningú de l'ABG res distint al que vaig dir jo pels vols de la reunió de la Comissió de Medi Ambient al Parlament. Li agraeixo el compliment que em fa d'atorgar-me la veu d'ICV a Torredembarra, no la tinc. La meva veu és meva i de l'ABG, i està al servei de la NO construcció de Muntanyans II, i també està en defensa de la protecció d'una part important de Muntanyans II, que Vostè i el seu grup va rebutjar. A hores d'ara una part de Muntanyans II ja estaria protegida, i seríem al mateix bàndol. Però tal com diu Vostè mateix els SOCIALISTES en sortiran beneficiats, ja que properament la Comissió de Medi Ambient aprovarà allò que Vostè va rebutjar, i a més s'hi tornarà a oposar, com si ho veiés. Espero que aviat s'integri en l'Equip de Govern Municipal amb els seus amics SOCIALISTES, ja veurem llavors qui defensa què, en aquell moment. Nosaltres en cap moment no hem mogut la direcció de la nostra mirada i això ens ha costat la marginació del govern municipal. Mentretant CiU no ha parat de mirar en totes bandes. Decideixi's, Vostè què vol defensar exactament?

2 comentaris:

rafael ha dit...

Me hace un panico terrible, que CIU entre en el equipo de gobierno, me da miedo..espero que NO ?? Si no, ya podemos atarnos bien los zapatos, colocarnos bien el fajin y hechar a correr; No creo que el viaje a Madrid, de para tanto..Ya veremos, dicen: que el movimiento se demuestra andando. besitos

Francesc Mercadé ha dit...

"Cuando el rio suena..." Ho he comentat de passada per que és una cosa que sòna, però tampoc crec jo que vagin per aquí els trets. Tal com està la legislatura, clar que es poden fer canvis, però sempre penses que seran a millor. Ara Socialistes, ERC i GIT governen en minoria, però amb la música que va escriure l'ABG. Les peces van sortint però sense control de qualitat. Que entri CiU a l'Ajuntament..., hauria de revisar-se la partitura... i tot i així van fent.