Arxiu del blog

dissabte, 27 d’octubre del 2007

40 PERSONES ASSISTEIXEN AL PRIMER SOPAR TERTÚLIA DE L’ABG


Ahir divendres va tenir lloc el primer sopar tertúlia organitzat per l’Alternativa Baix Gaià. L’acte va tenir lloc al Restaurant El Esmero de Torredembarra i el ponent va ser Esteve Corbera.

Corbera és Doctor en Estudis pel Desenvolupament per la Universitat d'East Anglia al Regne Unit i llicenciat en Ciències Ambientals per l'UAB. és investigador del Tyndall Centre for Climate Change Research del Regne Unit, on desenvolupa estudis relacionats amb la Convenció Marc pel Canvi Climàtic, el Protocol de Kyoto i el Mecanisme de Desenvolupament Net, i membre del Grup d'Experts en Canvi Climàtic de Catalunya (GECCC). Ha publicat articles en diverses revistes científiques, llibres i altres mitjans de divulgació escrita. També ha estat professor assistent per a la llicenciatura i el Màster en Medi Ambient i Desenvolupament a la Universitat d'East Anglia. Actualment, analitza els reptes i les oportunitats de l'expansió d'energies renovables a Kènia i Sud-àfrica i coordina un projecte sobre mercats de serveis ambientals a Mèxic. És coautor d'un estudi en elaboració sobre el Metabolisme Energètic de Catalunya.

L’acte va comptar amb l’assistència de més de 40 persones que van debatre, a partir de la pel·lícula d’Al Gore, els efectes del canvi climàtic.

L’ABG va recollir amb interès la proposta d’implementar una quota individual de consum energètic que incentivaria l’estalvi i la reducció de la contaminació.

D’altra banda, l’ABG prepara per al proper trimestre un nou sopar tertúlia amb la finalitat de portar la política i el debat al carrer.

L'amic Corbera en plena dissertació:

7 comentaris:

Anònim ha dit...

29-10 MANIFESTACIÓ PLAÇA SANT JAUME. PER DIGNITAT
PROCLAMA DE UN MUNT DE CIUTADANS I CIUTADANES DE CATALUNYA FARTS DE QUE ENS PRENGUIN EL PEL. DEMOSTREM QUE NO SOM UN POBLE VENÇUT

Anònim ha dit...

Aquests de l'ABG s'estan convertint en petits burgesos, 30 euros per sopar...

rafael ha dit...

Quejaros de el precio de la comida, es tocar lo que no suena. besitos

Anònim ha dit...

No crec que siguin els de l'ABG. Has preguntat preus de menús per a grups? No, oi? Com que l'Auca està tancada que seria l'únic lloc on es podria fer un pa amb tomàquet a 10 €, s'han de mirar restaurants per a fer els sopars. Si no saps, no parlis...

Francesc Mercadé ha dit...

Tothom sap que El Esmero cobra 25€ pels menús de grup, el proper 10 de novembre podeu anar-hi amb els Diables al mateix lloc i pel mateix preu. L'ABG cobra 5€ de més per poder pagar-se les publicacions, i fa als joves preu especial de 20€. La entrada als "Sopars amb l'Alternativa" és lliure, i com a tots els actes de l'ABG estan oberts a tothom que ho vulgui. No veig probrema per enlloc, tret dels qui veuen problemes arreu, menys a casa seva, és clar!

Anònim ha dit...

Lo divertido es tocar lo que no suena, sino no hay "vidilla". Que todo esta muy muerto!

Francesc Mercadé ha dit...

Potser que realment sóc una mica obtús, però és que realment no entenc el què vol dir la gent quan fa aquesta mena de comentaris. De vegades penso que la gent no ha anat a escola mai, almenys alguns comentaristes, tenen la pinta de no haver-la trepitjat mai.