Arxiu del blog

dimarts, 4 de desembre del 2007

Les platges de la Torre són les primeres de Tarragona a rebre el certificat EMAS


L'Ajuntament de Torredembarra s'ha convertit en el primer de la demarcació de Tarragona que ha obtingut el certificat de qualitat EMAS en reconeixement a la gestió ambiental que realitza a les platges del municipi i a l'edifici del castell, seu actual del consistori torrenc. La població ha rebut la certificació, que és la més important que s'atorga actualment a la Unió Europea, a través d'una auditoria externa efectuada per l'agència AENOR.
El certificat EMAS premia el treball de gestió ambiental desenvolupat a la costa torrenca, i que ha inclòs les platges dels Muntanyans, la Paella, el Barri Marítim i el Canyadell. En totes aquestes àrees s'ha posat en marxa la recollida selectiva, a més de mesures de control de les emissions a l'atmosfera, control de les aigües de consum i de control acústic. Pel que fa al sistema implantat a l'edifici del castell, el consistori ha posat en marxa controls sobre les activitats i els processos relacionats amb la gestió energètica, de l'aigua i dels residus.
Les dues distincions es rebran oficialment el proper mes de gener en un acte oficial a l'Ajuntament de Torredembarra. Les certificacions tenen una vigència de tres anys.
EL PUNT. Torredembarra

Lluís Suñé, actual candidat d'ICV per Tarragona a les properes eleccions generals, era el regidor de medi ambient a l'època ara auditada per l'AENOR.

Enric Grangel, actual regidor de medi ambient, amb els certificats EMAS d'AENOR a les mans acompanyat de l'alcalde de Torredembarra Senyor Manuel Jiménez.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Qui es ,Manuel Jiménez?