Arxiu del blog

dimarts, 11 de desembre del 2007

EL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA ADMET A TRÀMIT UN ALTRE RECURS DE LA PLATAFORMA SALVEM ELS MUNTANYANS CONTRA EL PLA PARCIAL MUNTANYANS I


La Secció Tercera del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha acordat admetre a tràmit el Recurs contenciós administratiu contra el Pla Parcial Muntanyans II aprovat per la Comissió territorial d'Urbanisme de Tarragona en data 13 de desembre de 2.006. Cal recordar que, en el seu moment, la Plataforma Salvem els Muntanyans ja va recórrer aquesta aprovació davant la mateixa Administració, interposant el corresponent recurs d'alçada el gener de 2.007. Davant del silenci de la Generalitat, la Plataforma Salvem els Muntanyans va optar per recórrer davant dels Tribunals.

El Recurs interposat pretén l'anul·lació de l'aprovació definitiva del Pla Parcial, al mateix temps que denúncia la classificació il·legal dels terrenys com a sól no urbanitzable "atesa la seva condició de connectors naturals, el seu valor paisatgístic així com el seu caràcter inundable i naturalesa de zona humida".

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha reclamat a l'Administració l'aportació de l'expedient administratiu, emplaçant a la Generalitat per tal que es personi en el present procediment. Així mateix notificarà als interessats la interposició del recurs i, en especial, a l'Ajuntament de Torredembarra, per tal que pugui comparèixer i personar-se si ho consideren convenient.

Les nombroses il·legalitats que conté el Pla Parcial Muntanyans II ja van portar a la Plataforma a personar-se davant del Tribunal Superior de Justícia de catalunya, contra la decissió del Conseller de Política territorial i Obres Públiques, d'aixecar la suspensió acordada per la Comissió territorial d'Urbanisme de Tarragona l'1 de desembre de 2.004.

Plataforma Salvem els Muntanyans. Torredembarra, 10 de desembre de 2.007

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy bien,y de que sirve el tribunal,reuniones con el conseller y demas historias si cada dia hay más camiones,gruas y demas maquinaria trabajando a marchas forzadas, que cuando nos demos cuenta,estaran entrando los muebles.

Francesc Mercadé ha dit...

Amic, et preguntes de què serveix, doncs sembla que no serveix per a res, almenys per ara. Per això dubtem que estiguem ben governats. Per això estem a l'oposició. Per això votarem contra el pressupost municipal. Per això portem una pila de manifestacions. Per això n'hi ha que semblen polítics defensors de la sostenibilitat, i n'hi ha d'altres que ho són. Per això no entenem al GIT. Per això no coincidim amb ERC. Per això no volem al PSOE. Per això estem esperant la suspensió de les obres d'urbanització de Muntanyans II. Per això mai estarem a favor d'edificar Muntanyans II. Per això creiem que l'alcalde de Torredembarra està fent un flac favor a les properes generacions de torrencs. Per això estem a favor de pagar els errors comesos en el passat. Per això no ens entenem. Per això cal una nova majoria. Però per donar aquest pas, cal un acord que pugui durar molts anys, amb qui sigui. Però que sigui un acord durable de mínims comuns denominadors. Aquest comentari no està per les exclusions. Tots els partits de Torredembarra tenen experiència de govern. Tots poden aportar la seva especificitat. La solució és evident, però no és fàcil. El problema no està tant en la manca de senderi del PSOE local, sinò més aviat dels partits o grups que li donen suport. Però potser aquesta és una posició massa agosarada. Probablement quan ens en donem compte, estaran entrant els mobles. Entretant, i per matar el cuc, la Justícia ha admés a tràmit un altre recurs de la Plataforma Salvem Els Muntanyans. Amb molta probabilitat als membres de la Plataforma ens acabi costant més cara la defensa d'aquesta injustícia, que a tots els torrencs, catalans i espanyols junts pagar l'expropiació de Muntanyans II.

Tertulià ha dit...

..I ara: ...fins on estem disposats a arribar dins la tassa del cafè?

Francesc Mercadé ha dit...

Fins la profunditat relativa a la relació de cooperació 17:2. Sempre tenint en compte que a nivell relatiu, 17 és sempre major que 2. No oblidant la llei universal que ens varen ensenyar a l'escola que no es podien sumar peres i pomes, tot i que no ho vam voler aprendre perquè la macedònia ens va desmentir la lliçó.

Tertulià ha dit...

Ja,Ja,Ja:
" Las proposiciones matemáticas, en cuanto tienen que ver con la realidad, no son ciertas.
Y en cuento que son ciertas no tienen nada que ver con la realidad"

Siscu,despues de treballar,no estic per descifrar i malgastar les poques neurones que tinc,més aviat per descansar i estar una estoneta,fen tertulia.Ja dirás.....

Francesc Mercadé ha dit...

Gràcies per la teva atenció, però pensa que cincidim tant en espectatives com en pessimisme. Seria bo que hi hagués un canvi, però l'immobilisme és la tònica dominant. CiU ha repuntat una mica de confiança, però la pot dilapidar més ràpidament que l'ha acumulat. Des de la nostra modesta aportació a la vida política local, hem generat idees noves, i propostes creatives, però no ens enganyem som una força modesta. Però les nostres aportacions són utilitzades sistemàticament sense escrúpols tant per l'equip de govern, com la mateixa CiU. L'amic Masagué en un recent article utilitza el nostre ideari, l'equip de govern funciona amb el document que vam aportar sobre organització municipal..., però només en el títol de la cosa. Què vull dir amb tot això?, doncs que sóm petits però oportem la confitura intelectual que cal per fer anar el govern municipal, Caldrà esperar a les properes eleccions del 2011 per a veure canvis en l'elenc de grups dirigents. El meu pessimisme només pot trencarse per una recuperació del senderi de l'actual equip de govern. Per avançar només hi ha un petit obstacle, i és que tenim unes diferències, i s'haurien d'assumir. Pel que sembla el tema Muntanyans II, no és una cosa "d'aquesta canalla" com he sentit dir. Però no patiu, som joves, i nous joves ens venen darrara nostre, no renunciarem mai més a defensar el mès just pel poble de Torredembarra i pel Baix Gaià.