Arxiu del blog

dilluns, 3 de desembre del 2007

CiU posa la clau econòmica per salvar Muntanyans II:


El BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA Núm. 172 de 28 de novembre de 2007, recull l'ESMENA NÚM. 727 D’addició al Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2008 presentada pel G. P. de Convergència i Unió: (179) DISPOSICIÓ ADDICIONAL NOVA «La Generalitat reservarà els recursos necessaris per tal de contribuir, conjuntament amb els recursos que hi destini el Govern de l’Estat espanyol, a la compra dels terrenys en els quals s’ubica l’espai natural Muntanyans II a Torredembarra (Tarragonès).»

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I?

CIU no té majoria per votar aquesta esmena, necessita els vots d'ERC i d'ICV.

Que faran aquests dues formacions?

Amagar el cap sota l'ala?

Francesc Mercadé ha dit...

El divendres 30 de novembr, jo mateix en aquest bloc comentava: "Penso sincerament que el Govern de la Generalitat hauria d'acceptar les esmenes presentades per CiU ja que són totalment pertinents."
Només cal que llegeixis el que escrivim.

Anònim ha dit...

Home si, però tu no ets ICV. ;-)

Francesc Mercadé ha dit...

Espero que tal i com estan anant les coses el govern, és a dir PSC, ERC i ICV, se sumin a l'esmena presentada per CiU. L'imminent creació de la comissió de protecció de Muntanyans II, integrada per dos departaments de la Generalitat i tots els grups municipals de l'Ajuntament de Torredembarra, m'ho fan suposar. Si es reuneixen és per donar resposta al títol de la comissió, altrament no cal reunir-se. No trobes?