Arxiu del blog

divendres, 21 de setembre del 2007

Demanen un estudi sobre la possibilitat que Muntanyans II sigui zona humida


EL PUNT 21/09/2007
A.P.. Torredembarra

El ple de l'Ajuntament de Torredembarra va aprovar ahir una moció presentada per l'Alternativa Baix Gaià en què es demana que s'estudiï si els terrenys del pla parcial de Muntanyans II són una zona humida. La moció reclama a la regidoria de Medi Ambient que corrobori un informe del 1994 sobre aquesta condició i, a més, demana a la Generalitat que delimiti la zona humida de l'àrea. La proposta va tenir el suport de CiU, el PP i l'Agrupació Democràtica Torrenca, i el vot contrari del govern (PSC, ERC i GIT).

Pel que fa al concurs d'adjudicació de l'aigua, el grup municipal de CiU i el govern local van acordar donar-se un termini de dos mesos per revisar el procés d'adjudicació. Basant-se en aquest acord, CiU va decidir retirar del ple la moció en què demanava que es declarés desert el concurs. Segons l'acord de les dues formacions, cadascuna de les quatre empreses que es van presentar al concurs podrà suggerir deu entitats externes perquè tornin a analitzar les pliques. D'entre totes aquestes propostes, s'encarregarà la tasca a l'entitat que sigui més sol·licitada. Si en el termini de dos mesos no s'ha desbloquejat el procés, CiU va anunciar que tornarà a demanar que es declari desert el concurs.

El ple també va rebutjar, pel vot de qualitat de l'alcalde, la moció de l'Alternativa Baix Gaià, en què demanava la creació d'una comissió d'estudi sobre el model de gestió de l'aigua i el clavegueram. La proposta va rebre el suport de CiU i el PP.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El que no acabo d'entendre, es com senel Conseller deMedi Ambient de ICV com vostes i a mes a mes el Sr. Lluis trevallar a temps parcial dins d'aquesta conselleria, els hi esta donant llargues en aquest asumpte. Semple que tindrie que esser molt mes rapid.

M'ho podem explicar

Francesc Mercadé ha dit...

Dues precisions importants prèvies, nosaltres no som ICV, sóm ABG adscrits a les EPM, com ICV. I el Lluís no treballa a la Conselleria de Medi Ambient. Unes preguntes: Vostè ha seguit processos similars com Les Madrigueres o El Gorg? Els ha trobat ràpids?. Pensi que quan hi han interessos econòmics, les velocitats es moderen. Ah!, i una altra cosa, al marge de la nostra lluita, Vostè sap quantes persones i entitats estan implicades en la defensa d'aquest territori?

Herois ha dit...

He renovat el blog!

Sigueu Herois!


http://gransherois.blogspot.com/