Arxiu del blog

dijous, 20 de setembre del 2007

L'Alternativa Baix Gaià torna a demanar la paralització de Muntanyans II


EL PUNT 20/09/2007
A.P.. Torredembarra

L'Alternativa Baix Gaià (ABG) tornarà a intentar aquest vespre que el ple de l'Ajuntament de Torredembarra debati una moció en què es demana la paralització cautelar de les obres d'urbanització del pla parcial Muntanyans II. La inclusió de la proposta a l'ordre del dia com a qüestió sobrevinguda dependrà de la comissió informativa extraordinària que es farà mitja hora abans del ple, i en què es tindrà un informe jurídic sobre la viabilitat de la proposta de l'ABG.

El text de la moció reclama la realització d'un informe per part de la tècnica municipal de Medi Ambient per tal de corroborar si els terrenys del pla parcial són una zona humida, tal com defensen els contraris al projecte urbanístic. En cas que l'informe corrobori aquesta catalogació, l'ABG demana l'inici del «procés de regeneració de l'espai». La formació basa la seva proposta en la jurisprudència del Tribunal Suprem i la legislació catalana.

L'AIGUA, PROTAGONISTA
A banda de Muntanyans II, el polèmic concurs per a la gestió de l'aigua i el clavegueram seran avui protagonistes del ple. També com a qüestions sobrevingudes, els regidors podrien debatre una moció de CiU en què es demana que el concurs d'adjudicació es declari desert, i una altra proposta, també de l'ABG, que aposta per iniciar un procés de participació sobre el model de gestió d'aquest servei.