Arxiu del blog

dissabte, 1 de setembre del 2007

Dieu-me torracollons, pero no n'hi ha ni un pam de net, podeu creure que l'Ajuntament els anomena MUNYTANYANTS


La resta de documents podeu revisar-los a: http://public.fotki.com/carles/muntanyans/documents-comisi-ur/00005.html i l'explicació de la visita a la Comissió Territorial d'Urbanisme del Carles Rico a: http://carlesrico.blogspot.com/2007/09/visita-la-comisi-durbanisme-de.html

1 comentari:

Anònim ha dit...

El proper mes de març tornarem a votar. En aquest cas per escollir el Congrés i el Senat espanyols. La campanya serà llarga. Perquè les màquines dels partits ja fa unes quantes setmanes que van escalfant l'ambient.

Abans però hi haurà l'aprovació dels pressupostos generals pel 2008. Ens tornaran a marejar amb un ball de xifres. Sobre si ha augmentat un punt la inversió o no, sobre si hi ha tant d'aixó per fer alló, que si naps, que si cols.

Mentrestant amb l'arribada del setembre tenim feina amb el tema dels llibres i del material escolar per encarar el curs dels nostrs fills, notem com la renovació de la hipoteca ens ha portat uns quants euros menys al compte, com la farina està pels núvols igual que la llet, que els serveis básics continuen fallant més que les escopetes de fira, que els morts a les carreteres s'apilen...

Aquests són els problemes reals. La gent normal només vol que algú s'ocupi d'això i no que la marejin amb sortides de to o "collonades" com si serem independents el 2014 o si cal un partit democràta europeu.