Arxiu del blog

dijous, 31 de juliol del 2008

ICV qualifica de “desafortunades” i “irresponsables” les declaracions de Lluís Sunyé en el seu bloc


Jordi Guillot assegura que aquesta no és l’opinió de la formació ecosocialista
El secretari general d’ICV, Jordi Guillot, s’ha desmarcat avui de les declaracions fetes pel que va ser el candidat de la formació ecosocialista, Lluís Sunyé, en les anteriors eleccions generals. Guillot ha qualificat l’entrada feta per Sunyé en el seu bloc de “desafortunada” i “irresponsable” ha assegurat que aquesta no és l’opinió de la formació política que presideix Joan Saura, “en tot cas serà una opinió personal de qui la signa”, ha matisat Guillot.
El secretari general d’ICV ha recordat que la seva formació política està per una millor finançament per Catalunya que acabi amb el dèficit històric per tal de poder donar uns bons serveis socials, una bona sanitat, una bon sistema d’educació, i millors infraestructures. “Però en cap cas – ha dit Guillot – això suposa que Catalunya deixi de ser solidària amb la resta de comunitats autònomes com Extremadura.

Font: ICV

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Francesc:

En primer lloc, em dirigeixo a tu perquè he intentat localitzar l'adreça electrònic del company Lluís Sunyé, però m'ha estat impossible, i com que has penjat al blog que esteu rebent missatges des de tot arreu, he pensat que t'ho podria fer arribar a tu, perquè li ho traspassis. Em dic Marçal Girbau, sóc adherit a Joves d'Esquerra Verda des del 2003 i visc a la població vallesana de Sant Quirze del Vallès.

El cas és que, com a company de partit, però, sobretot, com a defensor de l'humor àcid, m'agradaria que fessis arribar el meu suport personal a en Lluís. Sé que jo no represento a ningú, i, que, per tant, a les meves paraules potser hi manquen valor, però vull constatar que no comparteixo la reacció que la direcció del nostre partit ha adoptat vers aquest afer. Considero que, una vegada més, des de grups mediàtics parasitosos s'ha volgut manipular un inofensiu acudit i treure'l de mare, però, des del meu punt de vista, el més greu no ha estat això, sinó que ha estat la inoperància i la incapacitat dels nostres companys de direcció per adonar-se'n, i, per tant, actuar com tocava.

I quedi clar que tot això ho dic sense que hi intervinguin els meus postulats independentistes. Més enllà de la ideologia, les persones han de saber distingir les funcions dels missatges, i, com deia Hamlet: "les paraules sarcàstiques s'adormen a les orelles dels idiotes".

Res més, molta sort, ànims a la gent del Baix Gaià, i, especialment, al Lluís, que no deu estar passant un moment gaire agradable.

Salut!

Anònim ha dit...

No sóc d'IC-V, però subcric el què en Marçal Girbau i Garcia (que no conec qui és) ha dit.

Em sembla que uns han tirat merda i sense voler per desconeixement i per ser "políticament correctes" uns altres li han fet el llit al vostre company Lluís, i en certa manera a certes llibertats associades a la democràcia.

Potser va cometre l'error de no analitzar la conjuntura en que enllaçava la imatge i donava recolzament al missatge. Però no n'hi ha per tant, i l'espoli fiscal i l'ofensiva anti-catalana eren i són un fet igualment; malgrat hi ha qui no suporta un tipus d'humor.

Anònim ha dit...

Lluis, encara que no van ser massa encertat tot plegat, molts anims en aquest dicifils moments, tot pasará.

una forta abraçada

jano