Arxiu del blog

dijous, 24 de juliol de 2008

ERC de Torredembarra descarta donar suport a un govern en minoriaERC de Torredembarra ha anunciat en un comunicat que descarta donar suport a un govern que estigui en minoria i que tampoc farà «aliances heterogènies de molt difícil coherència». Els dos regidors de la formació a l'Ajuntament, a més, es comprometen a mantenir-se sota la disciplina del partit, i tornen a fer una crida als dos partits majoritaris al municipi, PSC i CiU, perquè acostin posicions i acordin compartir el govern. ERC de Torredembarra va abandonar a mitjan juny l'executiu municipal, format exclusivament des de llavors pels quatre regidors del grup socialista.

Font: EL PUNT. Torredembarra. dijous, 24 de juliol de 2008

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que tan CIU com PSC o millor dit els tegidors d'aquets dos partits, tindrien que deixar el orgull i posarse a treballar d'una vegades per totes per La Torre i aixo ho dic per tots els partits meins, PP i ADMT.

VISCA LA TORRE!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Si, clar!, perque al PP i a la ADC ni tenen orgull ni els cal treballar!

El fantasma del castillo ha dit...

Para el primer anonimo...VISCA ¡NO!...Vizcos, nos quedaremos todos con gente como tu. Venga..bonito mio, a cascarla.

Anònim ha dit...

Querido fantasma, con tu amiga, la gata persa como tu la llamas cariñosamente, según tu. Casi ya nos quedamos vizcos.

Me gustaría que controlaras tu buen, por decir algo, vocabulario, bobito

El fantasma del castillo ha dit...

Y tu controla tu olla enferma, si no, te estallara. Vuelve a cascartela preciosidad

Francesc Mercadé ha dit...

Hi han coses que no es poden acceptar. Personalment no accepto els insults. No és el cas, però haurem de ser més estrictes, si no mantenim l'autocontrol. De ben segur si les persones que signen com a "Anònim", ho fessin amb el seu nom real, no s'expressarien amb aquesta extrema descortesia. Parlar correctament amb educació ho poden fer fins i tot els animals salvatges. No ens comportem incívicament alhora de parlar, i menys sabent que aquest bloc està a la vostra disposició per parlar bàsicament de política i cultura. A la fí m'hauré de creure un postulat d'un amic meu que al comentar-li el projecte d'obrir el bloc m'ho va desaconsellar, per allò de que l'hàbit fa al monjo. Tot referint-se a la tendència habitual de la gent a expressar-se malament o incorrectament per internet.

Francesc Mercadé ha dit...

I tu Fantasma, ets inclassificable. Els teus comentaris van des de l'insondable estratòsfera intelectual, fins els impensables forats magmàtics. Apa!

El fantasma del castillo ha dit...

Querido Mercade.. no quiero entrar en un debate, de lo que es un insulto, porque seguro que de eso se mas que tu ...me refiero a lo que se puede escribir y lo que no; Independientemente, que para mi personalmente un insulto no es decir, que cabeza mas gorda tienes o mandar a alguien a cascarla...que si quieres te digo lo que representa. Hay muchos tipos de insultos y uno muy grande y que ocurre con demasiada frecuencia en este pueblo es, la exclusion por sistema de personas y partidos de gente que cree, que los demas no tienen los mismos derechos. Tu mismo en muchas ocasionas dicen cosas como...No es el momento; No se dan las circustancias y otras mas; Hace tiempo que cuando se habla de Mª Dolors o de Jose Oviedo, es como si estos tubieran la peste y contagiaran algo...esto es un insulto grave hoy día, propio de fascistas llamados por ti de "izquierdas". No permitiré y defendere lo que te digo..y lo hara porque hay personas en poartidos politicos en nuestro pueblo, que se encargan de difundir esto y hacer ver la exclusion como algo normar...y yo por agujeritos¡ NO PASO !. Yo te sigo mandando besitos