Arxiu del blog

dissabte, 26 de juliol del 2008

El creador de l'estelada ja te entrada a l'Enciclopèdia Catalana. Fem que el seu nom estigui a carrers i places de tot Catalunya.


La Comissió del Centenari de la Senyera Estelada té el goig d'anunciar-vos que ja hem assolit un més dels objectius fixats per aquesta commemoració.
Es tracta de l'admissió de l'entrada a la Gran Enciclopèdia Catalana de la figura de Vicenç Albert Ballester i Camps, polític i activista incansable en pro de la llibertat de Catalunya i dissenyador de l'estelada tal i com la coneixem avui en dia.
Vicenç A. Ballester ja ocupa el seu lloc en la història d'aquest país, però per tal que aquesta història no quedi ancorada en la que coneixen els erudits, la proposta de la Comissió és que els partits, coalicions i agrupacions d'electors de tots els municipis dels Països Catalans, popularitzin la figura d'aquest personatge, fent petició en els seus consistoris que es concedeixi a Ballester l’honor de figurar en el nom d'un carrer o plaça.

Font: Enciclopèdia Catalana

1 comentari:

Anònim ha dit...

"Però tot i així hi ha algunes actituds, plenes d'hipocresia que costen d'empassar".

Estic d'acord, amb tu Gerard però perquè no aplicas la reflexió amb Tu mateix, i no seras tan hipocrita.

Que vas fer tu perque el pacte ERC+PSC+GIT, funciones, res tot el contrari si vas moure algun dit va ser per ensorar-lo, no perque ho volguesis, que ja seria greu, sino perque ets un indolent (un manta) i no ens sap més.
Per no saber no has sabut ni conservar l'unio en el teu gru ERC. Hi ara vols donar lliçons del que s'ha de fer i el que no s'ha de fer. XEC vestem cap a casa que de ben segur a ERC hi ha persones valides que poden portar l'estandart d'aquest partit ben a munt, per que entre tu i la Montse esta ensorrat, però hi ha més culpa teva que d'ella que al cap i a la fi s'ha deixat portar per la manca de lideratge que es el que tu no tens.
Per tant Gerard, podras explicar el sexe dels angels però sols Tu i només Tu ets el culpable de la situació actual d'esquerra a Torredembarra.

Hi no et faci pati el que facin els altres.

Per si no publiques aquest comentari, el possare a més blogs, i aixi d'aquesta manera la gent ho podra lleigir.