Arxiu del blog

dimarts, 22 de juliol del 2008

CiU de la Torre negocia amb l'Agrupació abans de reunir-se amb el PSC



El grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Torredembarra ha ajornat de moment l'inici dels contactes amb el PSC després que l'alcalde, el socialista Manuel Jiménez, obrís la porta la setmana passada a aquestes negociacions per superar la crisi política local. Segons va explicar ahir el portaveu convergent, Daniel Masagué, la formació iniciarà aquesta setmana els contactes amb l'Agrupació Democràtica Torrenca, l'únic partit de l'oposició amb el qual encara no havien pogut reunir-se formalment, i s'esperarà els resultats d'aquestes converses abans de plantejar-se un hipotètic acostament als socialistes. «Primer hem de parlar amb totes les forces per saber què tenim, i mirar quina és l'opció més vàlida».
CiU, de moment, podria tenir el suport de PP i de GIT per formar un govern alternatiu, però li faltaria el suport de dos regidors més per configurar una majoria, un buit que podrien omplir els dos representants de l'Agrupació si s'arribés a un acord.
Des del passat mes de juny, els quatre regidors socialistes són els únics ocupants del govern torrenc després del cessament de la número cinc del PSC i la marxa de l'executiu de GIT i ERC.

Font: ELPUNT - dimarts, 22 de juliol de 2 - A.P.. Torredembarra008

4 comentaris:

rafael ha dit...

Mercadé...me estoy enterando, gracias a tu escrito. ¡¡ Te imaginas!!??... que Jaque mate del Daniel y la Sra Mª Dolors..Esto seria, como la bomba de Irosima, en este pueblo..¡¡BOOM !!a tomar porculo indecisos..¡Joderrrr!, que cantidad de dibujos, me salen de una tirada...¡¡como disfrutare!!..¡¡Que facil me lo ponen!!el primero ya lo tengo..Barras de pan, con polvo de tocho, por encima...Hasta luego ¡¡Lucas!!, me voy a dibujar corriendo. besitos........................................................................¿ No estaras celoso?

Anònim ha dit...

ACABAREMOS PAGANDO JUSTOS, POR MOLINEROS.......

Anònim ha dit...

Si el SEnyor Masague dona aquest pas de pactar amb L'Agrupacio, donará mostres d'ambicio de poder per part seva i dels seus quatre regidors.
Seria una llastima per la Torre despres de que aquestes dues personalitats ni es saludan i que no diguin que en la politica si val tot, despres del que han predicat.

Endevant La torre, pero no amb aquest pacte, feu ja la SOCIOVERGENCIA, que tres anys passant volant i despres deu dira.

Salut

Anònim ha dit...

Doncs la redactora del Punt no sap fer números, a mi em sumen 8 i en falta 1.

La política a la Torre és tan complexe que fins i tot els periodistes l'erren, en fer càbales sobre les possibles majories.

Pot-ser li faria falta com a Marbella, tots cap a casa, si són incapaços d'entendre's, i nomenar una gestora via Diputació provincial, segur que gestionarien molt millor que els actuals i futurs governs que es puguin conformar.