Arxiu del blog

dilluns, 7 de juny del 2010

Daniel Cohn-Bendit (subtitulat en castellà) sobre ajuda econòmica a Grècia.


Sí, amics que m'heu enviat aquest magnífic vídeo, estic totalment d'acord amb vosaltres, i vull afegir-hi alguns comentaris, al mateix temps que l'envio a altra gent.....
• es tracta de Dani el Roig, el mateix home que fa només 42 anys ens va fer vibrar a tots els qui aleshores ja corríem per córrer més encara. Segueix a la bretxa, és un excel.lent representant del nostre grup al Parlament, els Verds Europeus.
• diu les mateixes coses que el nostre Raül Romeva, amb qui treballen plegats. Molt més jove que Cohn-Bendit, amb la mateixa passió. I n'hi ha més.
• ho diu amb la mateixa passió que ells i altres (massa pocs ) diputats i diputades parlen davant un Parlament que cada vegada ens representa més, però que està emmanillat quasi sempre per una Comissió que representa els nostres estats, venuts al gran capital, i més a partir del cop d'estat mundial que patim des de fa 2 anys.
• heu observat la cara de Diego L Garrido, durant la seva intervenció?. Doncs....això.
• les mateixes mesures dels 8 diputats minoritaris (i tant que ho són, mentre no acabem tots plegats amb aquesta desproporció forassenyada !) que van lliurar al Congrés de Diputats fa uns dies el pla alternatiu per evitar a Espanya les retallades antisocials i canviar-ne el signe cap a les que calen en Defensa, reteribucions d'alts càrrecs bancaris,aprimament de les administracions, taxa Tobin ( acabada de renegar pel G-20 !!, cabrons !), etc.
• les mateixes coses que són en el pre-programa electoral 2010 i en el discurs quotidià dels nostres representants d'ICV-EUIA-EPM al Parlament català, al Congrés i al Senat espanyols. Us animo a llegir-les i a participar-hi, que no sigui dit que tots els polítics són iguals, tonteria ben salvatge, injusta, .....i suïcida, en aquests moments.
• i , tot això, amb les lògiques contradiccions que es produeixen en la lògica dels governs de coalició com el català, que, per altra banda, ja som tots grandets per entendre, en alguna mesura, per denunciar lliurement en algunes altres, i per donar suport als avenços enormes que s'han fet en aquests 7 anys, sense manies.
Gràcies per l'oportunitat de comentar-ho.

Font: JM Armengou

1 comentari:

rafael ha dit...

El vidio ya lo habia visto, es buenisimo!!Refleja la hipocresia de la alta politica; Grecia estara endeudada de por vida. besitos