Arxiu del blog

dimecres, 16 de juny del 2010

El consistori torrenc assegura que no oblida la cultura popular tot i el concert de Bisbal

Un grup al facebook que compta amb més de 800 persones creu que el concert de David Bisbal que se celebrarà a Torredembarra és una "falta de respecte" quan hi ha moltes entitats festives del municipi que lluiten per poder superar les seves mancances.


Rosa Maria Guasch, regidora de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Torredembarra, ha sortit al pas de les crítiques rebudes pel fet de portar el cantant David Bisbal a Torredembarra. Un grup al facebook que compta amb més de 800 adhesions acusa el consistori de "faltar al respecte gastant-se més 30.000 euros amb el concert de Bisbal quan les entitats torrenques lluiten per sobreviure".

La regidora torrenca ha explicat a delCamp.cat que el fet de que es realitzi el concert del Bisbal no vol dir que es deixi d'apostar per la cultura popular ja que "no es treuen els diners d'un lloc per posar-los a l'altre".

Guasch ha destacat que des de la seva regidoria s'han subvencionat a les entitats de cultura popular i del seguici amb xifres importants. Per exemple, aquest Sant Joan les entitats rebran del consistori uns 16.000 euros i per la Festa del Quadre en rebran més de 22.000. Guasch assegura que aquestes xifres són exactament les que s'han sol·licitat des de les entitats.

La regidora convergent entén que hi hagi persones a qui no els hi agradi el Bisbal, però ha assegurat que hi ha una part de la ciutadania que està "molt satisfeta" pel fet que vingui el cantant d'Operación Triunfo i ha recordat aquestes persones també paguen impostos, igual que les que prefereixen la cultura popular.

Font: delCamp.cat