Arxiu del blog

dimarts, 3 de juny del 2008

El GIT abandona l'equip de govern de Torredembarra i augmenten les possibilitats d'una moció de censura


D'esquerra a dreta: el portaveu d'ERC, Gerard Ciuró, l'alcalde de Torredembarra, Manuel Jiménez, i el regidor de GIT, Santiago Ardèvol, presidint un ple en una imatge d'arxiu.

El Grup d'Independents per Torredembarra (GIT) ha decidit abandonar l'equip de govern, integrat ara per PSC i ERC, per desavinences amb el 'model de governar'
El Grup d'Independents per Torredembarra (GIT) ha decidit abandonar l'equip de govern, integrat ara per PSC i ERC, per desavinences amb el 'model de governar'. L'únic regidor de la formació, Santiago Ardèvol, ha dimitit de les seves funcions com a segon tinent d'alcalde i responsable d'Hisenda i seguiment del pressupost. Aquestes competències han estat retornades a l'alcalde, Manuel Jiménez, que ja acumula les carteres de Sanitat, Benestar Social i Polítiques d'Igualtat retirades a la socialista Laura Pradeda ara fa dues setmanes. Mentre Pradeda nega que doni suport a cap moció de censura, Ardèvol resta a l'expectativa i evita pronunciar-se.

Font: AVUI i ACN

1 comentari:

Anònim ha dit...

La percepció, és que com a societat politica torrenca, ens hem tornar molt primmirats i egoistes, poc solidaris, exigents en escreix i poc donats a col•laborar i participar com a ciutadans de la problemàtica del dia a dia.
Sense enemic a qui combatre?, hem abandonat la lluita i acomodats i indigents ho hem deixa't tot en mans dels sociates, que ha de resoldre tots els nostres problemes?
Ens limitem a queixar-nos sistemàticament de tot, donar la culpa als altres de tots els nostres problemes i quedar-nos tan amples convençuts de les nostres raons
No som capaços de raonar de manera argumental per oposar-nos a les propostes ni a res en general, simplement desqualifiquem de manera sistemàtica qualsevol proposta vingui d’on vingui en el millor dels casos, si no que desqualifiquem sovint i de manera sistemàtica les raons de l’altre.
Hem perdut la capacitat d’anàlisi i de raonar en qualsevol discussió sobre qualsevol proposta, és un diàleg de sords amb posicions inamovibles des de qüestions serioses a altres més banals?.
Ens hem enrocat els partits de la oposició, de tal manera en contra tots contra tots, en general que mes que una societat politica normal, semblem una colla de fastigosos coloms parrupejant i contaminant-ho tot amb la nostra insolidaritat.
Sincerament ,per a mi, ara estem instal•lats en l'hivern de la intolerància en lloc de donar una oportunitat a la alternansa.