Arxiu del blog

diumenge, 15 de juny del 2008

Reunió de l'alcalde de Torredembarra Manuel Jiménez amb els consellers de Política Territorial, Joaquim Nadal, i el de Medi Ambient, Francesc Baltasar


Un cop tancat el procés penal entorn de Muntanyans II, l'alcalde de Torredembarra va demanar ahir a la Generalitat «decisions ràpides» sobre el futur del pla parcial Muntanyans II, on ja estan pràcticament acabades les obres d'urbanització. «És possible que en dos o tres mesos ja ens demanin la llicència per edificar, i legalment estem obligats a donar-la», va afirmar. Jiménez es va reunir fa vint dies amb el conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, i el de Medi Ambient, Francesc Baltasar, al Palau de la Generalitat a Barcelona, i van acordar que a finals del present mes el govern català presentaria una proposta conjunta, teòricament per augmentar la protecció dels terrenys afectats pel pla parcial. Jiménez es va confessar «molest» per les formes emprades en el procés per la Generalitat, que es va comprometre a constituir una comissió sobre el futur de Muntanyans II el mes de desembre passat, però no va arribar mai a posar-la en funcionament. «En aquest cas, l'Ajuntament només és un intermediari entre el promotor i la Generalitat, i per a Muntanyans II cal una resolució de caràcter superior», va dir Jiménez.
El pla parcial continua pendent del pas de les zones lliures a una ampliació l'Espai d'Interès Natural (EIN) Platja de Torredembarra i Creixell, tal com va aprovar la tardor passada el Parlament de Catalunya.

Font: EL PUNT - dissabte, 14 de juny de 2008