Arxiu del blog

dimarts, 10 de juny de 2008

El PSC obre negociacions amb ABG a la Torre i confia a aclarir la crisi en 15 diesEl PSC de Torredembarra, en minoria clara a l'Ajuntament després de perdre el suport de l'independent GIT i d'una de les seves regidores, obrirà converses amb ABG per reconduir la crisi i reforçar l'equip de govern, en què ara només queda ERC. L'alcalde, Manuel Jiménez, ha confirmat que avui es reunirà amb tots dos grups per separat, per demanar el seu «suport» per a un govern que «caldria reestructurar en diverses àrees» si hi acabés entrant ABG. Jiménez defensa que, «mentre no hi hagi alternativa», i com que veu «difícil» una altra majoria, continuarà a l'alcaldia, ni que sigui en minoria. Això sí, no es vol «aferrar a la cadira» i està obert a «parlar-ne» si hi ha altres opcions, entre les quals reitera l'oferiment d'un «govern de concentració». L'alcalde, que dijous demanava dos mesos per refer el govern, era ahir més optimista i confia que «en 15 o 20 dies pot quedar més aclarit».
Mentre que Gerard Ciuró, des d'ERC, admetia que estan en «un període de tranquil·litat i reflexió», des d'ABG, Lluís Suñé explicava que han parlat amb «totes les propostes polítiques», i que si bé entendrien fins i tot un acord entre el PSC i CiU, la seva opció preferida seria «una majoria d'esquerres». Això sí, no vol ser al govern «a qualsevol preu», així que mantindrà les condicions que ja va posar fa un any sobre la taula: «El treball des del consens i l'existència d'un pla de mandat a mitjà termini.»

Font: EL PUNT Ò. PALAU. Torredembarra - dimarts, 10 de juny de 2008

3 comentaris:

Anònim ha dit...

JORDI PORTABELLA I L' AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA UN ANY DESPRÉS. --El Grup d’ ERC a l’Ajuntament de Barcelona, malgrat les pressions insistents de l´ Alcalde Hereu, es manté a l' oposició, ja que considera que continuen els motius de discrepància amb un model de ciutat que entenen superat i gestió poc transparent i allunyada del model participatiu que els republicans voldrien promoure al cap i casal.
A Torredembarra, tot i que es donen circumstancies mes que similars, els dos regidors republicans amb el suport de la secció local d' ERC, consideren que cal seguir amb el pacte ??.. Un any i mesos, després de la renovació del pacte municipal amb el PSC es repeteixen els mateixos defectes en la gestió municipal : Crisis de participació, projectes culturals poc embastats i fets a corre cuita de les oportunitats que van sorgint, excessiu continuïsme en un urbanisme passat de voltes i supeditació d' ERC al projecte de ciutat defensat pel PSC.
De continuar fent mutis o mirant cap un altre costat, que ningú s' estranyi que en properes conteses electorals, continuïn les desagradables sorpreses.( pel bé de ABG)
Es aquesta una estratègia intel•ligent ?. Així es vol recuperar el suport i la complicitat dels electors perplexos i decebuts que decideixen quedar-se a casa o votar “diferent”?.
I ara volem ABG,anar per el mateix cami?Muntanyans,Trasparencia...amb el PSC,es millor estar a la oposició que fer el ridicul com fa ERC.
Salut i república.

El fantasma del castillo ha dit...

Tengo un conejo....¿ Lo ves ?,pues despues de entrar, dejaras de verlo.
¡Elige una carta!...memorizala.
¿ Es esta ? ¡ NO !....¡como que no, es esta!.....PRESTIDIGITADORES Y MALOS.besitos en la frente

Anònim ha dit...

Crec que en la politica local, no val el que dieu, volem un Govern de esquerres.

La Torre necessita es un Govern que treballi per la Torre,
sigui de dretes, esquerres, de centre o de la xina.

El que s'ha de fer per no perdre el cadirot o recuperar el cadirot perdut.

Salut,