Arxiu del blog

dimecres, 18 de juny de 2008

Jiménez no llença la tovallolaMalgrat la pèrdua de tots els suports externs, el grup municipal socialista va tornar a apostar ahir per continuar endavant amb les negociacions per aconseguir un nou pacte de govern estable. «Estem legitimats com a força política més votada, i no penso dimitir mentre no hi ha hagi una majoria alternativa amb un altre projecte», va afirmar l'alcalde torrenc, Manuel Jiménez. «Quan l'oposició sumi per fer una moció de censura, que no la presentin, i que llavors em vinguin a veure», va afegir.
Segons el batlle, els contactes del PSC amb altres partits es mantenen des de fa dies i considera que hi ha «bona sintonia» tot i que tampoc vol crear «expectatives». Segons Jiménez, pot ser que la marxa d'ERC «sigui passatgera».
En un comunicat del PSC torrenc, reconeixen errors pel que fa al ritme de treball i consideren que hagués estat «imprescindible» dedicar més esforços a una nova coordinació del govern i a buscar nous suports. La formació també desmenteix que hagi anteposat el poder a l'interès del poble, com se l'ha acusat aquests darrers dies, ja que ho consideren contradictori amb el «sacrifici» de treure les competències a Laura Pradeda, regidora del seu grup.

Font: EL PUNT dimecres, 18 de juny de 2008

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amic Jordi

Aquest comentari l’hauria de incloure en un post teu anterior, el que porta per títol “Cultura denuncia la destrucció de patrimoni a l' església de Sant Pere de Torredembarra”, però aquest queda endarrerit i sospito que la gent tendeix a no llegir els comentaris dels posts anteriors, i crec que és important que es sàpiga el que vull comentar.

El que tothom hauria de saber, és que la denúncia al Departament de Cultura la va fer l’ arquitecte municipal Antonio Ripoll López per tal desviar l’atenció cap a un altre afer i que no es descobrís que ell mateix va autoritzar la neteja de la façana del Patronat Antoni Roig per el sistema de projecció d’aigua a pressió, que és un sistema de treball gens recomanable en edificis d’aquest tipus. El mal que s’ haurà produït a l’edifici també caldria denunciar-lo al Departament de Cultura i demanar responsabilitats a qui calgui, començant per ell mateix. Cal tenir en compte que el senyor Ripoll no te cap mena d’experiència professional com a arquitecte en una obra, i que és reconegut per els seus companys de professió com una persona nefasta que ha causat greus perjudicis a l’ Ajuntament i per tant a Torredembarra. Encara el recordem en el seu anterior lloc de treball com a una persona problemàtica, i que varem quedar ben tranquils quant va marxar cap a l’ajuntament de Torredembarra. Les conseqüències dels seus errors les varen patir encara durant uns quants anys, però al menys no ens calia treballar al seu costat.

En el currículum d’aquest senyor només es poden trobar fets com que ha atorgat llicències d’obres de forma irregular, interposant criteris de condicionament que en altres no ha sol•licitat tant sols per el fet de que els sol•licitants fossin mes o menys apreciats per ell. O que per el contrari, altres llicències les hagi anat entorpint contínuament, abusant del seu càrrec.

També cal que es sàpiga que ell mateix va fer obres casa seva, al Carrer Clos, que no s’ajustaven a la legalitat i que va denunciar al propi Ajuntament en varies ocasions, per que aquest va atorgat llicència d’obres per construir el port, o per les obres de rehabilitació del castell, i un llarg etcètera que farien que aquest escrit fora massa extens. També cal saber que abandonava el seu lloc de treball en hores laborals per anar a fer feines particulars i que també en hores laborals rebia a un altre arquitecte ( curiosament el marit de Elena Cosculluela, una altre funcionària municipal ) per tal de redactar i preparar degudament la denuncia que va interposar per la construcció del vial d’accés al port.... etc, etc.

Això passa dins del nostre Ajuntament i el jornal d’aquest senyor en paguem tots nosaltres amb els nostres impostos.