Arxiu del blog

divendres, 13 de juny de 2008

El Síndic de Greuges, garant dels drets dels ciutadans.


Sopars amb l'Alternativa" presenta a Matias Vives, Director d'Ordenació del territori i Relacions Locals del Síndic de Greuges de Catalunya, el divendres, 4 de juliol de 2008 al restaurant “El Esmero” de Torredembarra a 2/4 de 9 del vespre. Dissertatarà sobre: "El Síndic de Greuges, garant dels drets dels ciutadans."
Matias Vives i March (Montblanc, 1952) és llicenciat en Ciències Econòmiques i Dret. Té un Postgrau en Gestió Econòmica del Medi Ambient per la Universitat de Barcelona. Va ser diputat al Parlament de Catalunya (1980-1988), Síndic de Greuges de la Universitat Rovira i Virgili (1994-2000) i, fins a la seva incorporació a l'equip del Síndic de Greuges, ha estat advocat i economista en exercici. Ha estat col·laborador habitual dels mitjans de comunicació La Vanguardia, El Punt i Catalunya Ràdio. És membre del patronat de diverses fundacions. Coordina el Servei d'Atenció a les Persones (SAP) i les relacions amb l'Administració local i amb els síndics locals. És responsable de les matèries d'Ordenació del territori; Medi Amnbient; Consum; Coacció administrativa; Tributs, Urbanisme i Habitatge.
Pel que fa al sopar, el menú constarà de: Entrants per compartir Amanida de bacallà esqueixat amb romesco Carpaccio de magret d'ànec amb vinagreta de fruits secs Amanida d'arròs salvatge amb tofu Plats principals, a escollir entre carn o peix Saltimbocca de vedella amb Parmiggiano i sàlvia o Pollastre de corral al forn o Rablé de conill tipus mar i muntanya o Verat amb trompetes de la mort i pastís de patata o Raviolis de marisc amb sabaion al xerès o Salmó amb crema de cava. Postres a escollir: Mousse de maduixa o Mousse de xocolata o Tatin de poma o Brownie. També teniu l'aigua, refrescos, vi, infusions, te i café inclosos. Preu del menú, 25 euros. Places limitades. Per a formalitzar les reserves cal trucar al 656 260 662 o be a al Restaurant “El Esmero” 977 645 206 o també a: alternativabg@gmail.com