Arxiu del blog

dilluns, 30 de juny del 2008

Divendres, darrer Sopar amb l’Alternativa de la temporada


Sopars amb l'Alternativa presenta a Maties Vives, Director d'Ordenació del territori i Relacions Locals del Síndic de Greuges de Catalunya, el divendres, 4 de juliol de 2008 al restaurant “El Esmero” de Torredembarra a 2/4 de 9 del vespre. Dissertarà sobre: "El Síndic de Greuges, garant dels drets dels ciutadans."

Maties Vives i March (Montblanc, 1952) és llicenciat en Ciències Econòmiques i Dret. Té un Postgrau en Gestió Econòmica del Medi Ambient per la Universitat de Barcelona. Va ser diputat al Parlament de Catalunya (1980-1988), Síndic de Greuges de la Universitat Rovira i Virgili (1994-2000) i, fins a la seva incorporació a l'equip del Síndic de Greuges, ha estat advocat i economista en exercici. Ha estat col·laborador habitual dels mitjans de comunicació La Vanguardia, El Punt i Catalunya Ràdio. És membre del patronat de diverses fundacions. Coordina el Servei d'Atenció a les Persones (SAP) i les relacions amb l'Administració local i amb els síndics locals. És responsable de les matèries d'Ordenació del territori; Medi Amnbient; Consum; Coacció administrativa; Tributs, Urbanisme i Habitatge.

Pel que fa al sopar, el menú constarà de: Entrants per compartir, Amanida de bacallà esqueixat amb romesco Carpaccio de magret d'ànec amb vinagreta de fruits secs, Amanida d'arròs salvatge amb tofu. Els plats principals seran a escollir entre carn o peix Saltimbocca de vedella amb Parmiggiano i sàlvia o Pollastre de corral al forn o Rablé de conill tipus mar i muntanya o Verat amb trompetes de la mort i pastís de patata o Raviolis de marisc amb sabaion al xerès o Salmó amb crema de cava. Postres a escollir: Mousse de maduixa o Mousse de xocolata o Tatin de poma o Brownie. També hi haurà aigua, refrescos, vi, infusions, te i café inclosos. Preu del menú, 25 euros. Places limitades.

Per a formalitzar les reserves cal trucar al 656 260 662 o bé escriure a alternativabg@gmail.com.

2 comentaris:

rafael ha dit...

¡Como me gustaria ir a esta comida!...Pero no tengo 25 € y esto es un problema; ¡Crisis,Crisis,Crisis!; Esto es como el cura Mojias, que queria joder y llevar la capellania. Creo, que no poneis los precios con arreglo al coste de la vida actual....Los menus estan a 10 € y el precio del menu, es mas bien de partidos como CIU o PP ¡ Muy caro! querido Mercade ¿ No sera que os estais volviendo un partido clasista?...Lejos quedan ya...aquellas sardinadas famosas, donde nos comiamos las sardinas con tripa y todo; Un buen trago de vino del priorat...cuatro cuescos bien tirados y media docena de eruptos, tambien bien pegados...y de postre un buen porrete e imaginarnos luego, nuestro pais independiente...el ondear de la bandera...y cuando teniamos gana de ir a cagar....nos limpiabamos el culo con una piedra. ¡ Como cambian las cosas!...Yo echo en falta esos tiempos ¡Como hemos cambiado, todos....Besitos en la frente

Francesc Mercadé ha dit...

Tens absolutament tota la raó. El preu del primer i segon sopar va ser de 30€, aquest cop l'hem situat a 25€ (d'acord amb el restaurant), el preu és el mateix que pagaries si vas qualsevol altra dia a l'Esmero. Però seguint amb la teva reflexió, comentar-te que estem estudiant un altre cicle de trobades més d'acord amb el temps que corren, més sostenibles econòmicament i amb la sana intenció de seguir construïnt l'Alternativa.