Arxiu del blog

dilluns, 28 de gener del 2008

A Torredembarra, la justícia no coincideix amb el govern municipal...


El jutge va suspendre l'acord del plenari municipal del passat 17 de gener que abordava el concurs per a la concessió de la gestió de l'aigua i clavegueram de Torredembarra.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Abans un coix que un mentider ,el frau, l'engany o la incoherència, a la llarga s'acaba pagant, i és propi d'ignorants o mesquins no adonar-se'n a temps.
Al principi es pot pensar que s'enganya l'altre, però, tal com diu el refrany: "abans s'atrapa un mentider que un coix".
En política també passa, potser més del que caldria suposar, i al final tothom i sobretot el poble, hi surt perdent.
L'efecte acostuma ser el desengany dels ciutadans,la falta de comfiança i el consecuent castig a les urnes.
Jo ,el primer ,vaix votar al PSC a les municipals per el que diuen del vot útil i ara me fa vergonya,tot el merder del aigüa fa molta pudor.

Anònim ha dit...

Creixell da las gracias a Torredembarra por sacar a concurso el agua. A ellos Sorea les ha prestado 2.000.000 € a devolver sin intereses en 25 años y 900.000 € para inversiones a fondo perdido, no quieres seguir perdiendo concesiones.

Anònim ha dit...

sin intereses?????? ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja..... quien es el pardillo que ha escrito esto?

Anònim ha dit...

dimarts, 29 de gener de 2008

L'empresa perdedora del concurs d'aigua a la Torre en demana la suspensió al jutge

EL PUNT. Torredembarra
Sorea, l'empresa que va quedar en segon lloc en el concurs per a l'adjudicació de la gestió de l'aigua i clavegueram a Torredembarra, ha sol·licitat al jutge de la sala 1 del contenciós administratiu de Tarragona la suspensió de l'acord d'adjudicació a la companyia Aqualia, aprovat pel ple el 17 de gener. El magistrat, però, ha desestimat l'aplicació d'una mesura cautelaríssima, que podria haver suposat la suspensió immediata de l'acord del consistori.

En canvi, i tal i com indica la providència de 23 de gener, sí que ha decidit tramitar la petició de mesura cautelar pel procediment ordinari. En conseqüència, s'ha obert un període d'audiència de deu dies en què l'Ajuntament de Torredembarra i l'empresa guanyadora del concurs poden pronunciar-se al respecte. A més, s'ha requerit a Sorea que provi, també en un termini de deu dies, que ha recorregut aquest acord del ple i, per tant, ha esgotat la via administrativa prèvia. Un cop finalitzat aquest termini, el jutge decidirà si procedeix o no a la suspensió de l'acord plenari.

L'adjudicació de la gestió de l'aigua es va aprovar, després de vuit mesos de bloqueig, amb els vots de PSC, ERC, PP i l'Agrupació.

rafael ha dit...

Me parece que empezais a fusilar, sin tener valas en el fusil y lo que es mas grave..sin juicio previo; Se desplegan informacion tendenciosa, sin tener en cuenta la presuncion de inocencia; La aguas bajan sucias; Alguien pretende sacar tajada de este tema; No confundiros, porque algun marrano, puede terminar hasta el hocico de barro. besitos

Anònim ha dit...

Jo crec que és el senyor que ha escrit aquesta noticia, que ni coincideix amb la Justícia ni amb el govern. Però potser sí amb algú de la oposició.

L'única pudor que fa això és a farina fermentada.

Francesc Mercadé ha dit...

Collons que n'és de difícil tenir una concessií d'aigües. A Torredembarra, tenim el costum de perdre'ns. No té cap importància el que fem, el cas és que ens treurem els ulls, i acabarem mossegant el sòl. No tenim solució, la evolució es va oblidar d'aquest territori. Encara estem lluny d'allò que s'anomena civilització. Però hi ha una força que superarà l'inèrcia del pseudo poder. Aquesta és la força de la participació ciutadana. Un pais es fa amb ciutadans.