Arxiu del blog

diumenge, 13 de gener del 2008

el sobiranisme civil porta el lehendakari a Barcelona

en aquest enllaç: http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2703148 trobareu un vídeo, de 10 min. de durada, amb el resum de la conferència d'ahir del lehendakari Ibarretxe i en pdf, de dues pàgines, el full de ruta per a la celebració del referèndum d'independència al País Basc.
Nosaltres també ens hem de creure que és possible (perquè és de justícia, perquè és una causa noble, perquè som demòcrates, perquè no anem en contra de ningú...) i per tant cal que treballem amb constància perquè ben aviat Catalunya pugui decidir el seu futur, clar que LA INDEPENDÈNCIA NO ES DEMANA, ES PREN .

Com ja sabreu, la Plataforma Sobirania i Progrés, juntament amb la Plataforma pel Dret de Decidir i la Fundació Cercle d'Estudis Sobiranistes, durà a terme una conferència pública amb un ponent d'excepció: el lehendakari Juan José Ibarretxe. L'acte, que portarà per títol “Ahora más que nunca iniciativa política”, té per objectiu donar a conèixer entre el públic català les bases i el desenvolupament del procés sobiranista basc, d'innegable interès per a l'independentisme català. La conferència tindrà lloc el proper dijous 17 de gener a les 19:00 hores a l'Auditori AXA (antic Winterthur) de Barcelona, a l'avinguda Diagonal 547 prop de la parada de metro de Maria Cristina. Des de Sobirania i Progrés us convidem a confirmar la vostra assistència a l'acte enviant un missatge a coordinacio@sobiraniaiprogres.cat i a participar en la difusió d'aquest important acte organitzat pel sobiranisme civil català. Recordeu que les places son molt limitades, i que caldrà que porteu còpia impresa del vostre missatge de confirmació d'assistència.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A quin cinema fan l,ultima de STAR TREK????