Arxiu del blog

dijous, 17 de gener del 2008

L'Ajuntament de Torredembarra ha donat un pas trascendent referent al polèmic "cas de l'aigua".


17 comentaris:

Anònim ha dit...

HOY SE HA VISTO EN EL PLENO COMO EL GOBIERNO EN MINORIA, NO TIENE OPOSICION. EL TEMA DEL AGUA APROBAO. ASI COMO LOS PRESUPUESTOS. DONDE ESTABA LA OPOSICION?

Anònim ha dit...

No els menyspreeu. Mai.El PP i
l´Agrupacio. Saben el que fan.
I nosaltres?
Reflexionem.

Francesc Mercadé ha dit...

Ahir es va evidenciar el que se sospitava, el govern en minoria, disposa d'una folgada majoria ideològica que li dóna suport. Tothom va caure subjugat sota els encants estratègics de la regidora Maria Dolors Toda. Que sigui la regidora més intel·ligent no fa millorar el clima de politica enrarida que manté Torredembarra subsumida en el desconcert. Toda posa la seva intel·ligència al servei del ball de la samba. Les seves aparentment erràtiques decisions estàn en l'ull de l'huracà que pot portar Torredembarra al lloc més insospitat. La evidència més preclara és que no existeix oposició, o almenys aquesta és minoritària. Govern i oposició estan empatats, l'Agrupació mou fitxa. La jugada insisteixo, és intel·ligent, però sospito que ens allunya de la política de mans netes. La moneda de canvi utilitzada, el carrer Nou, no és més que un valor negociable. Aquesta jugada simplement està pendent d'un endòs. Recordeu-vos- en, i ja ho comentarem...

rafael ha dit...

Querido Mercadé, no descubres nada y aciertas de pleno, en reconocer, la inteligencia de Mª Dolors y yo añado...La unica autentica lider de este pueblo;Dormidita os da veinte vueltas a todos. Referente a lo que comentas, sobre su inteligencia al sevicio del baile de la samba..hombre, entiendes las cosas como te interesan y el ojo del huracan que mencionas, seguramente sera tu ojo...ese que tienes mirando al polo norte. Esta claro, que si no se vota lo que te interesa, todo esta mal y siempre tiene la culpa de todo...los demas; Puedes decir lo que quieras, estas en tu derecho, pero cuando las cosas se argumentan, como lo hizo MªDolors anoche...y tu aun asi,quieres deformar la realidad de los hechos..quiere decir claramente, que algun problema tienes. besitos

Anònim ha dit...

Trobo, increïble que pugis destacar la intervenció de la Sra. Toda, i no perquè sigui la Toda sinó perquè ha estat un dels actes més vergonyants que han passat al nostre ajuntament en molts anys.
1r. Punt, la Sra. Toda va canviar el sentit del seu vot, que era contrari, després d’admetre que havia mantingut converses amb persones autoritzades de l’empresa adjudicatària de l’aigua, segons va dir per salvar els llocs de treballs dels actuals treballadors, però qui sap de què devien parlar? O sigui tela!
2n. Punt, la pavimentació del c/ Nou. No es va fer comprometre en res a l’equip de govern, únicament que es faria una comissió de veïns per mirar si es vol una nova pavimentació, i es va voler fer veure que aquesta comissió seria vinculant en la seva decisió sempre que tots els veïns hi estiguessin d’acord. Com es pot pressuposar, fet que ja ha passat, recordar que ja hi ha una comissió de veïns que ha estat reiteradament ignorada, i que s’arribi a un consens en aquest assumpte és molt complicat.
3r. Punt. Com bé va preguntar l’Iris Gual, com es pensa pagar el que significa aquesta obra que es va assegurar que seria de cost 0 pels veïns? Qui la pagarà? La nova i flamant empresa d’aigües? A canvi de què? Quina de les inversions planificada anirà a l’aigua?
Un acudit dolent!
4t. Punt. Quan es faran aquestes obres? Ningú es va comprometre ni va posar dates. O sigui que es poden començar el 2033 que serà quan l’empresa d’aigües acabarà la concessió.
En resum, ahir van colar un gol per l’esquadra a l’últim segon, en una intervenció demagògica on l’únic que va quedar patent va ser l’estrany canvi de posicionament del vot de l’Agrupació, a canvi aparentment de molt poca cosa, només fum, i això si, rentar-nos la cara amb aigua bruta.

tafaner ha dit...

Sí Siscu que es pot fer més, i és ser coherent i sobretot conseqüent.

Francesc Mercadé ha dit...

Baile de la samba, és mi denominación de política reactiva a la que está sometido Jiménez, i con su música todo el pueblo. Visio personal, no t'ho nego. Si tu creus que és un poble normal, no tindria ni la raó de ser, ni un fantasma com tú. Reconec que tenim part de responsabilitat en tot el que està passant. Tenim dos regidor i alguna cosa podríem fer, o no per capgirar les coses. Però jo et recomano que escoltis a la Iris quan parla, i no et fixis tant en la Maria Dolors. També et recomano que et fixis ben bé en el meu ull bó i no en el dolent. El que mira contra el govern és per despistar, però en l'altre disposo d'un cent deu per cent de visió. I per cert algún problema deus tenir tú quan acuses sempre als altres de tenir problemes. Qui mana a Torredembarra? La pregunta avui no disposa d'una resposta fàcil, i insisteixo per al teu pròpi desconcert, que nosaltres formem part d'una possible solució. No perseguim el desgavell, of course!

Francesc Mercadé ha dit...

Anònim repetidor del missatge que has deixat al bloc del Lluís: no et limitis a repetir el que tothom ja ha llegit, canses.

Tafaner, comparteixo el teu punt de vista. Podries definir millor quin podria ser el teu punt de vista de la nostra coherència i conseqüència?

rafael ha dit...

Muchas veces he reconocido y he hablado muy bien de IRIS, no por nada, si no, porque Iris plantea las cosa muy bien y su oratoria..muy buena; Todo un acierto por parte de ABG. besitos

Anònim ha dit...

sento cansar-te!

tafaner ha dit...

Amic Siscu,per mi, que es pot fer més, i és ser coherent i sobretot conseqüent es reflexionar amb veu alta.
Actualment el partit socialista a Torredembarra està governant el municipi amb minoria. Per assolir la majoria necessària només li cal el suport d’un dels quatre altres partits.
Evidentment han parlat amb la resta de partits i amb alguns negociat i pel que sembla no estan ni estarán a prop d’un ipotetic acord.
Amb l´Agrupació no els interessa arribar a acords molt visibles de Govern per la mala imatge que això dóna.Tans sols cuan en fan una de grossa i a camvi de…..?. El PP, els seria una bona opció si tot el grup volgués, però no crec que la cosa estigui per masses pactes amb ells,sobretot per ERC.
Si el projecte socialista no és el nostre, el de la resta de Partits, amb les sigles que sigui, ens podríem posar puntualment o duran tota la legislatura, d’acord per tirar endavant alguns punts que ens poden unir i que divergeixen de la postura socialista unitària i uniformista.
Aquesta realment és la nostra força aquesta legislatura.
Per contra si entren a Govern, les sigles que sigui, estan enviant-nos un missatge ben clar, renuncien novament al seu projecte per abraçar el projecte socialista, i es així perquè ho fan fins i tot quan no els cal fer-ho i fins i tot podrien imposar més les seves postures ideològiques des de fora del Govern.
O be si escau, prenent part de una moció de sensura.
Es una renuncia clau que desmantella tot un projecte alternatiu, construït sota el paraigües de ser conjuntament l’alternativa real a Torredembarra.
Si entren a Govern sigue el que sigue,deixen de ser l’Alternativa, perquè deixen de tenir projecte propi.
Crec pensar que aquesta opció d’entrar a Govern, si es produeix podria ser una gran decepció per tots aquells amb ganes de canvi que els van votar.
Jo sóc d’aquells que penso que el treball de debò s’ha de fer des del Govern,amb coherencia i responsabilitat, però també crec que entrar sense poder deixar la teva empremta, sense poder imposar una visió clara del teu projecte, és trair el teu electorat,com fa esquerra i el GIT.
I aquest pensament em val per a tots els partits, i per a tots els Governs, siguin d’on siguin. I això no impedeix des de fóra arribar a acords amb aquells que governen, perquè de ben segur que molts punts ens uneixen,pel be de la ciutadania i no naturalment per el interes particular com…..?
Crec fermament que les sigles d’un partit no són només una màquina de cerca de poder, sinó un instrument de transmissió de idees i projecte a la societat. Malauradament, tot sovint les sigles semblem més un instrument per voler poder,sous,informació privilegiada i més poder.
Ara bé, també cauria en la demagògia dient que tothom en política és així, gràcies a Déu n’hi ha molta de gent no pensa així, i espero poder-me sempre situar dintre d’aquest grup.
Entrin o es queden al Govern, evidentment són sobirans per a fer-ho i rebran ( tot ?) el respecte per la seva decisió.
Ara bé, si entren,o es queden, tinc clar que cal fer veure a tota la ciutadania de Torredembarra que ells,i tan sols ells, son els culpables del imperi de dictadura socialista de Torredembarra.
I fa falta, no cafés,sino sentarse en una taula amb propostes per tirar la Torre que volem.
I així, poquet a poquet, picant dia a dia a la pedra de la cel•la, potser algun dia ens escaparem d’aquesta presó de fet monopolística.
Si alguns es volen fer amics dels carcellers, menjar algun bistec de tant en tant i poder llegir algun llibre de Harry Poter, allà ells, jo només vull la llibertat i coherencia absoluta.
I``actuar socialment, pensar nacionalment´´.
Per tu Siscu:
Hi ha dies
de vegades hi ha setmanes
algun mes fins i tot
que tot pot canviar.
De sobte l’ensurt
apareix davant
a on et portarà
al camí incert de la felicitat.
La felicitat quina
la de compartir
la de caminar junts
la de compartir sempre.
L’enyorança t’apropa
la proximitat mai t’allunya
l’amistat el millor regal
l’solució el millor desig.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

I perqué serà que ERC i GIT,fan que el joc.
* putejeu-nos més que ens agrada.?...

TANT DE BÓ AQUESTA REFLEXIÓ LA FACIN QUI L'HAN DE FER!

Tertulià ha dit...

Tot està per fer i tot és possible.
No tans sols es te que reflexionar es te que actuar.¡¡¡¡

Apa Adeu.

rafael ha dit...

Querido Mercadé. Por olvido...En lugar de perder el tiempo, tomando cafes y contaros batallitas del pasado, os podiais dedicar los dos, a unir ideas, unificar criterios, negociar al alza para el bien de nuestro pueblo y no contaros las veces que habeis corrido, delante de los civiles; Sinceramente, yo creo, que las unicas corridas que os habeis dados, eran por delante de algun raton que otro; Perdoname mi sinceridad, es de buena fe. besitos

Francesc Mercadé ha dit...

Vamos a ver Fantasma, tú crees firmemente que cuando yo digo "tomar café", quiero decir tomar café?. Vamos, te creia más listo. Y ademas veo que o no me lees o no pones atención al hacerlo. Pienso que tienes un problema que va mas allá de la inmaterialidad...
Y un consejo, no pienses tanto y contrasta mas las informaciones. Ep!, de bon rotllo.

tafaner ha dit...

Amic Mercader :i el teu punt de vista quin es?

Amic tertuliá :jo tanbe crec que tot està per fer i tot és possible.

Amics ens tenim que posar les piles¡¡

Francesc Mercadé ha dit...

El meu punt de vista és molt senzill, el poble éstà en mans del PSOE, ajudats per ERC, i sota la mirada del GIT. La solució pot fins i tot estar més enllà de les eleccions municipals. Cal treballar amb arguments nous. No es tracta d'assaltar el palau d'hivern, cal "unir ideas, unificar criterios, negociar al alza para el bien de nuestro pueblo". Entre altres moltes coses.