Arxiu del blog

dimarts, 23 de novembre del 2010

Herrera considera que el cara a cara és un "gest a la desesperada del PSC".

Pel candidat d'Iniciativa Esquerra Unida, el PSC ha acceptat el debat entre Mas i Montilla perquè està desesperat. Amb tot Herrera no és partidari de presentar un recurs a aquesta decisió. Ho ha dit en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio". 

Joan Herrrera veu el cara a cara com un gest a la desesperada del PSC. Amb tot, el candidat d'Iniciativa no és partidari de presentar-hi un recurs.
Amb to irònic el presidenciable ecosocialista ha dit que suposa "que ho fan perquè estan frec a frec a les enquestes" i ha qualificat d'"intent de polaritzar la campanya" la decisió de fer el debat Montilla-Mas. Per Herrrera, però, el cara a cara no té sentit perquè "en aquest país fa molts anys que les majories es defineixen des de la pluralitat".

Herrera ho ha dit a l'entrevista d'"El matí de Catalunya Ràdio, on ciutadans anònims li han plantejat diverses qüestions. Un ciutadà ha preguntat a Herrera "què faria per evitar que continuïn tancant les petites i mitjanes empreses?", i Herrera ha contestat "200 milions d'euros de l'Institut Català de Finances per a la petita i mitjana empresa".

Font: 3cat24.cat