Arxiu del blog

dijous, 4 de novembre de 2010

freesakineh

SAKINEH EXECUTION IMMIMENT – SON IMPRISONED FOR TRYING TO HELP

PLEASE USE YOUR VOICE AGAIN
In July of this year you were one of 385,000 people from around the world who signed on to Freesakineh.org in an effort to stop the Iranian regime from stoning Mohammedi Ashtiani to death.   Thanks to your efforts Sakineh is still alive.  But yesterday news came, following a secret call from the prison where she is held that an execution order has been delivererd to her.  Her situation is truly precarious.

Please again use your voice. Sign the petition below so that we can let the Iranian regime know that we have not lost our resolve. 

Know too that almost every single person in Iran who has worked on behalf of Sakineh has either been imprisoned or forced to flee the country.  Most sadly, her son Sajaad who has devoted his life to saving his mother is now also in jail – guilty only of trying to bring justice to  his mother.  Our petition to the Ayatollah Khameini asks for both to be immediately released. 

We must be bold and steadfast.  We must make our voices heard.  We made a difference this summer. We can again.

Please sign

FreeSakineh.org

6 comentaris:

Anònim ha dit...

pero si el de iran ES DE LOS TUYOS, siscu, no fotem, sou de esquerres como gorila venezuela,o NO OA LA GUERRA, O YO NO TE ESPERO, O FRENTE POLISARIO, O CUBA de Fidel, o el zumbao de corea del norte, siscu, que som de izquioerdas, como joan Herrera que apoya a todo eso,

Francesc Mercadé ha dit...

El meu partit, Iniciativa per Catalunya Verds és una formació política democràtica, catalanista, republicana, d’esquerres, ecologista, feminista, municipalista, de dones i homes que fan seu el patrimoni i la història del PSUC i de l’ENE i del moviment obrer, compromesa amb totes les persones que volen transformar el món, superar el capitalisme i que comparteixen els valors de la justícia social, la pau, la igualtat, la radicalitat democràtica, la llibertat, la laïcitat i la solidaritat i que vol construir una societat basada en la democràcia i el socialisme.

Iniciativa per Catalunya Verds és una força ecosocialista, sobirana i plural.

Iniciativa per Catalunya Verds pretén la construcció d’una majoria nacional, social i política d’esquerres a Catalunya.

Tot el que dius no s'adiu ni amb el que penso jo, ni el meu partit, cosa que em fa pensar que més aviat és fruit de la teva imaginació.

Anònim ha dit...

grácies siscu, péro vosaltres sou moltes coses en la teva definició de partit. y de verdad que me alegra que no apoyeis a toda la trupe que he dicho antes, pero se os ha visto en alguna manifestación no muy democrática.

Aunque yo tenga imaginación, vosotros con todo mi respeto soys unos ilusos.

Francesc Mercadé ha dit...

Podries ser més concret en el tema de la manifestació?

Anònim ha dit...

Siscu,manifestación por la violencia de género en nuestro país,que se crea una ley para que no se haga nada y las mujeres sigan muriendo. No hagais más el payaso

Francesc Mercadé ha dit...

Nosaltres estem per una societat on les dones i els homes creguin fermament que és un dret i un deure viure lliures de violència i viure en llibertat.

El que no veig és on vas tú.