Arxiu del blog

dimecres, 20 de gener del 2010

Valentia política a Torredembarra, però no n'hi ha prou.

Valentía política és el que ha demostrat en Daniel Masagué, però haurà d'anar acompanyada d'una nova ètica de govern. Si en aquest impas en que ens trobem no acosta posicions, pot tenir un final de legislatura trasbalsat. Cal recordar que estem a poc més d'un any de les eleccions municipals i qualsevol cosa pot ser possible entremig dels amples passadissos del castell.
De totes formes l'actual govern no es caracteritza per fer millor les coses que els seus predecessors. La informació dels temes a decidir en el plenaris municipals no es comparteix amb temps suficient per a poder prendre decisions. I no hi ha una visió global del projecte municipal, és a dir no hi ha un pla de mandat que abasti un periòde mínim per abordar projectes importants. El periòde actual 2007-2011 serà recordat com un moment caòtic i sense una perspectiva clara de futur pel municipi de Torredembarra.
Mentre la regidora no adscrita no dimiteixi de l'Ajuntament i retorni al PSC l'acta de regidor, no veig cap necessitat d'alterar el repartiment de poders actual. Entrar en una lluita pel poder en aquest moment pot debilitar encara més el fragmentari PSC local.
Com dèia el poeta, encara hi som a temps. Però caldria una nova actitud Senyor alcalde. Governar en minoría és possible, encara que exigeix un diàleg proactiu i unes sinèrgies polítiques que a dia d'avui no estan plantejades. El missatge val tant pel govern com per a l'oposició. Cal una mica més de responsabilitat.
Espero de tot cor que la valentia política demostrada per l'alcalde sigui part de la primera pedra d'aquest canvi tant necessàri per Torredembarra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Rectificar és de savis

Anònim ha dit...

Algun dia tindrem una legislatura tranquil.la, només una, si fa falta? Realment, com a poble, per molt que la democràcia permeti situacions com aquesta, som la riota (compartit amb Altafulla i d'altres) de Catalunya....