Arxiu del blog

dimarts, 19 de gener del 2010

El PSC demana a Masagué que retorni l'alcaldia de Torredembarra

Susanna Navarro creu que l'expulsió de Pradeda "no restitueix el mal fet a la ciutadania"

La primera secretària del PSC a Torredembarra, Susanna Navarro.

Els socialistes demanen una "reflexió" a l'alcalde i es mostren disposats a una entesa amb CiU sempre i quan es respecti "la majoria progressista que va sortir de les municipals". Així responen a Masagué, que va demanar el "compromís" de l'oposició després d'expulsar a la regidora no adscrita, Laura Pradeda.

El principal grup de l'oposició a Torredembarra, el PSC, ha exigit a l'alcalde del municipi, Daniel Masagué, que "retorni l'alcaldia al partit majoritari de les últimes eleccions", és a dir el Partit Socialista. La primera secretària del PSC a Torredembarra, Susanna Navarro, valora positivament que Masagué apartés ahir del govern la regidora no adscrita Laura Pradeda, però creu que encara "no s'ha restituït el mal que s'havia fet".
D'aquesta manera, el PSC ha mostrat la seva voluntat per assumir responsabilitats en l'equip de govern "sempre que aquest respecti la majoria progressista que va sortir de les eleccions municipals". Navarro ha demanat a l'alcalde de la població "que reflexioni" i ha comunicat el seu desig que episodis com el que s'ha viscut aquesta legislatura "no es repeteixin".
El govern encapçalat per Daniel Masagué es va quedar ahir en minoria després que el batlle apartés del mateix a Laura Pradeda, ex regidora socialista, a qui una comissió d'experts va declarar com a trànsfuga. Pradeda ja havia estat anteriorment expulsada del PSC, poc abans que el govern que encapçalava aquest partit es desmembrés.
Actualment l'equip de govern de Torredembarra l'integren CiU, que ocupa l'alcaldia i té quatre regidors, l'Agrupació Democràtica Torrenca (2), el PP (1) i el Grup d'Independents de Torredembarra (1). PSC (4), ERC (2), l'Alternativa Baix Gaià (2) i la regidora expulsada, formen part de l'oposició.

Font: delCamp.cat
Vgeu també: tarragona21.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Millor a esperar a que aprenguin a governar, perquè vist el que hem vist, millor està com estem