Arxiu del blog

dilluns, 7 de setembre del 2009

Film "Geerbtes Glück" del 2004 al carrer Ample de Torredembarra

El 2003 va rodar-se part d'un film alemany a Torredembarra. Es tracta de "Geerbtes Glück", la traducció més propera seria una cosa així com "Hereta la fortuna". Es tracta d'un drama d'amor, Alemanya 2004, pel·lícula dirigida per Heidi Kranz, basada en el libre homònim de Barbara Engelken i Bele Nord, El càmera va ser Marc Prill, amb Música d'Oliver Kranz. Amb el següent repartiment d'actors: Jennifer Nitsch, Francis Fulton-Smith, Ursel Monn, Gerd Silberbauer, Michael Mendl, Tabea Pietrek, Hansi Jochmann, Juraj Kukura, Katrein Frenzel, Nicolas Solar Lozier, Gernot Endemann, Montserrat Alcoverro, Marcus Apagat, Sabine Ehlers, Udo Jolly.


L'argument va del següent: una atractiva arquitecta paisatgista d'Hamburg Ulrike Bongart hereta un celler a Torredembarra, quan hi arriba es troba amb l'encantador Pablo Braso amb qui inicia incidentalment una amistat i acaba enamorant-s'hi. Després de ser acomiadada pel seu cap gelós, Ulrike decideix iniciar pel seu compte una nova vida, criant vi juntament amb Pablo. Ulrike no té idea de que Pablo és el fill d'un empresari sense escrúpols que té interessos a les seves terres. Aquest per assolir aquest objectiu, és gairebé capaç d'usar tots els mitjans..., com veieu, un tema molt d'actualitat.


Hi surt diverses vegades "El Bodegón" del carrer Ample, Cal Serafí, La plaça del Castell i el carrer del Freginal. Tot del 2003, amb extres locals. La pel·licula la vàrem projectar el passat dissabte dia 5 de setembre a les onze de la nit davant del mateix Bodegón. Si la voleu tornar a veure, o voleu veure-la per primer cop, aneu al Bodegón i parleu amb el Ricardo per quedar pel proper passi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest dimenge 13 setembre, Campionat de Catalunya al Biketrial Park Torredembarra 10-14h